Naše usluge

Elegance Beauty Spa je ostvarenje mog profesionalnog sna, kruna mog dugogodišnjeg rada u oblasti kozmetologije.
Želja mi je bila da svojim klijentima omogućim najbolji i najkvalitetniji tretman, poput onih dostupnih u najvećim evropskim i svetskim metropolama. Uz dosta truda u tome sam uspela i sada s pravom mogu reći da je EBS ono najbolje što danas u Srbiji možete dobiti kada je u pitanju nega kože.
Rad našeg centra zasnovan je na dostignućima medicine i farmacije, savršenoj liniji preparata Biologique Recherche, ali ono što stavljam u prvi plan je pristup klijentima, svesna da je svako lice, svaka koža, svaki čovek jedna nova i neponovljiva priča.
Iskustvo mi je pokazalo da je holistički pristup jedini pravi put, a to znači da nega kože i izgleda počinje od savetovanja, razgovora, upoznavanja klijenta, nakon čega ćemo zajednički napraviti plan lečenja, odnosno dogovoriti tretmane koji će baš vama odgovarati.
Ne verujem u brze rezultate i invazivne metode, nego u posvećenost sebi, u vreme tokom koga preduzimamo sve što nam je potrebno da bismo izgledali bolje i osećali se lepše.
Verujem u klasičnu lepotu, nežnost i ženstvenost, sa daškom glamura.
Moja misija je da na vašem licu i vašoj koži probudim lepotu, jer znam da će sa njom na površinu izaći mnoge druge važne osobine: sigurnost, čvrstina, samopouzdanje...

Zato sam, između ostalih usluga koje nudimo, kreirala uslugu ličnog savetovanja, planiranja i lečenja - Elegance Beauty Facials, jer smatram da lepota počinje sa zdravim izgledom kože.

Rezervacije

Da biste obezbedili željeni dan i vreme posete salonu, molimo Vas da termin unapred rezervišete. Uvek ćemo dati sve od sebe da se prilagodimo Vašem rasporedu, međutim, u slučajevima kada to nije moguće, dodaćemo vas na našu listu prioriteta, koja se svakodnevno proverava u slučaju otkazivanja. Kako bismo bili sigurni u Vaš dolazak, uz rezervaciju se uplaćuje depozit, koji se može koristiti kao delimična ili potpuna uplata za Vaš tretman.


Otkazivanje i naknade

Poslaćemo vam tekstualnu poruku kojom potvrđujete svoj dolazak 48-72 sata unapred. Ako sastanak ostane nepotvrđen ili ako ste odsutni u vreme sastanka, depozit za rezervaciju će biti izgubljen. Ako usled nepredviđenih okolnosti želite da zakažete dolazak u kratkom roku, obratite se salonu direktno.


Grupne rezervacije

Za tretmane za dvoje ili više ljudi potrebne su ranije rezervacije. Pozovite salon +38163666614 ili pošaljite e-mail salon@elegancebeauty.rs da biste razgovarali o Vašim posebnim zahtevima. 


Edukacija o tehnološkom i kliničkom napretku je za nas jako bitna i mi se informišemo kontinuirano o svemu što radimo. Neprestano unapređujemo i prilagođavamo svoje tretmane. U skladu sa tim, naš meni može da se promeni kako bismo pružili najbolju praksu u pogledu zdravlja i poboljšanja kože. Cene lečenja takođe su podložne promenama.


Pre tretmana

Poželjno je da novi klijenti dođu 15 minuta pre zakazanog termina, kako bi ispunili potreban konsultacioni upitnik.
U slučaju kašnjenja, molimo Vas da pozovete salon.
Savetujemo da izbegavate upotrebu proizvoda za samopotamnjivanje na licu, vratu i dekolteu sedam dana pre bilo kog tretmana. Takođe, uzmite u obzir detalje Vašeg trenutnog kućnog režima, brige o koži i sve nedavne pilinge, laserske ili korektivne tretmane, tetoviranje obrva, injekcije i depilacije voskom koje ste možda izvršili u nedeljama pre dolaska kod nas.


Poklon vaučeri

Poklon vaučeri su dostupni u fizičkom ili digitalnom obliku i važe za određeni tretman ili za kupovinu proizvoda - izbor je na vama. Poklon vaučeri važe 12 meseci od trenutka kupovine. Nudimo besplatnu uslugu ambalaže poklona, a ukoliko želite da se vaučer isporuči primaocu lično, vrlo rado ćemo izaći u susret.

Nazovite salon ili posetite našu internet prodavnicu - vaučeri.