Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

IS Clinical Danijela Elegance Beauty Spa

iS Clinical

4 KORAKA DO ODLIČNE KOŽE

U iS Clinical, mi inoviramo čista rešenja za negu kože sa više zadataka koja nude odlične prednosti za širok spektar tipova kože, uzrasta i pola.
Naši proizvodi orijentisani na rezultate deluju najviše magije kada se koriste zajedno u režimu od četiri koraka za ČIŠĆENJE, LEČENJE, HIDRATACIJU i ZAŠTITU vašeg tena.

Najviši etički standardi

Naša priča o održivosti seže na sam početak. Radimo na pronalaženju najkvalitetnijih botaničkih sastojaka iz celog sveta. Svi naši proizvodi su bez okrutnosti; ne testiramo na životinjama. Integritet nam je važan, pa smo posebno posvećeni ovom detalju. I ljudi su životinje.

Poslednjih godina smo radili na pretvaranju naše ambalaže u materijale koji se mogu reciklirati i posvećeni smo unapređenju naših održivih napora u smanjenju otpada. Mi upravljamo sopstvenim proizvodnim pogonima u našem korporativnom sedištu u Burbanku u Kaliforniji kako bismo osigurali da je proizvodni proces etički i da ispunjava najviše standarde.
In-house Manufacturing
Reciklabilni materijali

CLEANSE - Čišćenje
TREAT - Lečenje
HYDRATE - Hidratacija
PROTECT - Zaštita
COLLECTIONS