Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Knjiga

USKORO

"Dobro došli u svet 'Savremenog Bontona' - prve knjige autora Danijele Vukojević, osnivačice Elegance Grupe.

Ova inspirativna knjiga predstavlja duboko promišljanje o savremenim normama i ponašanju, sa posebnim naglaskom na eleganciju i stil.


O Autoru:

Danijela Vukojević, vizionarka i preduzetnica, deli svoje jedinstveno iskustvo i uvide o važnosti pravilnog ponašanja u današnjem svetu. Kroz godine vođenja Elegance i rada u beauty industriji, stvorila je brend koji ne samo da odražava estetiku i luksuz, već i promoviše vrednosti savremenog bontona, edukacije i vraćanja pravih vrednosti u moderan način života.


O Knjizi:

'Savremeni Bonton' nije samo priručnik o pravilnom stilu ili odevanju, već duboko ukorenjena analiza o tome kako graditi odnose, kako se ponašati u poslovnim situacijama i kako odražavati eleganciju u svakodnevnim interakcijama.

Danijela Vukojević vas vodi kroz svet bontona, pružajući praktične savete i inspiraciju za postizanje otmenosti u svim aspektima života.


Šta Ćete Naučiti:

Elegancija u Svakodnevnom Ponašanju: Kako unaprediti svoje ponašanje kako biste ostavili trajan utisak.

Poslovni Etiket: Saveti za uspeh u poslovnim situacijama i gradnja profesionalnih odnosa.

Elegancija u Komunikaciji: Veštine komunikacije koje čine razgovore elegantnim i učinkovitim.

Stil i Odevanje: Kako odabrati odeću koja odražava vašu ličnost i situaciju.


'Savremeni Bonton' nije samo knjiga, već poziv na putovanje ka unapređenju vašeg života kroz lepotu, stil i ljubaznost. Ova knjiga je neophodno štivo za sve koji teže ostvariti savršen balans između prefinjenosti i savremenosti. Neka 'Savremeni Bonton' bude vaš vodič ka elegantnom životu u 21. veku."Nema proizvoda u ovom odeljku