Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK


LEPOTA JEDNOSTAVNOSTI

Elegance Beauty Spa predstavlja najnoviju destinaciju u Beogradu koja slavi prirodnu lepotu. DANIJELA VUKOJEVIĆ, osnivač ovog luksuznog koncepta nam otkriva tajne besprekorne usluge i celokupnih tretmana lica i telaDanijela Vukojević zasnovala je filozofiju salona na principima besprekorne nege lice, sa ciljem da pojava bude što prirodnija

“Naš cilj nije trenutna lepota, nego ona koja će trajati”

Verujem u jednostavnost. Čovek je taj koji je sve zakomplikovao, potrebom da se izdvoji, naglasi svoju posebnost, da se istakne, pa je u svemu tome prekoračio meru dobrog ukusa i danas u svim sferama, pa i u modi i kozmetici, imamo komplikovane nazive, postupke, proizvode, aparate. Često iza svega toga ne stoji pravi kvalitet, nego dobar marketing i trenutna popularnost. Jednom rečju, stvori se fama, a ona kada krene da se širi i raste u svoj kovitlac hvata brojne žrtve. Posebno je opasna kada su u pitanju trendovi koji se tiču izgleda, što možemo videti svakoga dana na ulicama naših gradova, uniformisane devojke, istih obrva, usana, čak i izraza lica. Da li je to slika lepote? Lepota je u jednostavnosti, blagom i nežnom izrazu, čistoj koži, mekom mirisu, ona je nenametljiva, ali kada vas osvoji, zauvek ostajete začarani njenom magijom. Upravo na takvom stavu sam i zasnovala filozofiju svog salona - želim da pokrenem novi pravac, koji će raskrinkati famu i pojednostaviti ulepšavanje, gde ćemo sa pravilno odabaranim minimalnim korekcijama postići maksimalne efekte. Lepota je kao i ljubav, morate je negovati da bi sijala, a u našem salonu upravo to i radimo - negujemo vašu prirodnu lepotu. Da biste bili lepi, najpre morate tako da se osećate.

NAŠ MENI JE KAO U RESTORANU SA MISHELIN ZVEZDICOM - MALI I SAŽET

Na prvom mestu nam je higijena, jer je čista koža - zdrava i blistava. Sve što dolazi kasnije, šminka, korekcije, ne može obezbediti tu svežinu koju daje čista koža. Birajući najbolja sredstva za negu kože, u svetskim okvirima, zaustavili smo se na Biologique Recherche proizvodima. Tradicija, udruživanje najboljeg iskustva medicine, lekovitog bilja, prirode i kozmetike, rezultiralo je linijom proizvoda vrhunskog kvaliteta, baziranih na biološkom i biomorskom kompleksu, bez dodatog mirisa, kako se ne bi narušio integritet sirovih sastojaka koji su upotrebljeni u procesu proizvodnje. U stvari, imaju miris - mirišu na čistoću. Sledi briga o telu, jer ćete zablistati samo ako ste opušteni i relaksirani. Svaki dan nam je ispunjen stresom, živi se brzo, a diše kratko.

Blagodeti aromaterapije se koriste kako bi se obezbedila vrhunska nega tela, a masaža je osmišljena prema različitim stanjima i osećanjima

PRUŽITE SEBI SPA MOMENTE U SKLADU SA VAŠIM POTREBAMA I ŽELJAMA

Svako od nas ima svoju priču, nije za svakoga isti tretman, a mi se trudimo da prepoznamo ono što će vašem telu i duhu najviše prijati. Osmislili smo masaže za različita stanja i osećanja. U našem salonu na raspolaganju su vam pilinzi eteričnim uljima u kombinaciji sa solima iz Jadranskog mora. Neponovljivo spa iskustvo na koje niko ne ostaje ravnodušan. Sportistima će prijati masaža sa aromom mente. Ako osećate nedostatak energije, razbudiće vas i pokrenuti citrusna aroma. Koristimo sve blagodeti aromaterapije u službi vaše lepote, jer je priroda već ponudila sve što nam treba, mi samo treba da uzmemo, nema potrebe da koristimo sintetičke proizvode. Posebno smo mislili na buduće mame, pa imamo neutralno i blago ulje koje će olakšati bolove i napetost u ekstremitetima i kičmi. Ulje ruže je tu za potpuni osećaj razmaženosti, a za glam varijantu - naše golden ulje. Srebro kao sinonim za čistoću i zdravlje i njegovo ulje za vašu blistavost, neodoljivu čistoću, blagost, nežnost. Dame nam sa punim poverenjem mogu poveriti svoje probleme sa celulitom, jer mi imamo trajno i prirodno rešenje – Biologique Recherche preparati; za luksuzni osecaj. Laboratorija Biologique Recharche nudi bogat asortiman specijalnih ulja i kompleksa za negu, regeneraciju i ulepšavanje kože tela. Pedikir i manikir postaju sve važniji, što bi bilo vrlo pohvalno da se uporedo sa tim ne dešava i prerastanje nege noktiju u kič. Nama je na prvom mestu vaše zdravlje i bezbednost, zbog čega smo se i odlučili za metode koje su apsolutno sigurne.

Sada već dovoljno znamo o štetnosti gelova i lepka za nokatnu ploču, pa zato biramo Mavala lakove, koji svojim sastavom ne samo da ne oštećuju nokat, nego ga i čuvaju i neguju, jer sadrze prirodnu smolu koja je sposobna da propusta vodu i kiseonik. Na isti način razmišljamo i o makeup-u. U Elegance Beauty salonu na raspolaganju su vam 

dve varijante nege, koje su sasvim dovoljne, jer su najbolje - luksuzna Chanel varijanta i vegan varijanta Mavala lakovima. Pored izuzetne dekorativne šminka za sve prilike, na raspolaganju vam je i trajna šminka koja ima za cilj da male asimetrije minimizira/ ukloni ili da suptilno naglasi liniju oka, usana ili obrve, olakšavajući modernoj ženi svakodnevnicu. Sve naše usluge bazirane su na holističkom pristupu životu, vitalnosti i lepoti, osmišljene sa puno pažnje i prilagođene potrebi savremene žene i muškarca. Biće dovoljna samo jedna poseta Elegance Beaty Spa salonu da se u to i lično uverite.
Uz dekorativnu šminku, na usluzi u salonu Beauty Elegance je i trajna šminka koja minimizira asimetrije lica i suptilno akcentovanje usana ili očiju

ELEGANCE BEAUTY IZBOR


VIZIJA LEPOTE

Najnoviji koncept luksuzne nege i najsavremenijih tretmana čine Elegance Beauty Spa najprestižnijom destinacijom lepote u Beogradu
Razgovarao: MARKO MRKAJA

Salon Elegance Beauty spa Beograd Hercegovačka 14b

Danijela Vukojević, osnivač "Elegance Beauty Spa"

Isitnska lepota se ne nameće, ona jednostavno jeste. Nakon dugogodišnjih tendencija drastičnih mera ulepšavanja, u Beogradu se pojavio koncept koji želi da pojmu lepote vrati sjaj i glamur svetskih metropola. Osnivač Elegance Beauty Spa Danijela Vukojević ima želju da pomogne ženama da svoju pojavu neguju i naglase na suptilan način. Inovativni tretmani koji se rade sa nekim od najluksuznijih brendova iz domena nege lica i tela čine Elegance Beauty Spa oazom prefinjenosti.

Kako ste došli na ideju da razvijete koncept Elegance Beauty Spa i koliko vam je vremena bilo potrebno da svoju ideju realizujete?
Onog trenutka kada sam čula za projekat Beograd na vodi rodila se ideja da je to pravo mesto za ono što ja želim. U skladu s tim, želela sam da ponudim nešto novo i drugačije, da spojim glamur i prirodan izgled, da dokažem da je i na ovim prostorima to moguće – biti lep samo uz negu i bez drastičnih zahvata. Od ideje do realizacije trebalo mi je godinu dana, posvećeno i vredno sam radila, ali sam kroz ceo proces izuzetno uživala, učila nove stvari, stvarala i ništa mi nije teško palo, jer sam imala jasan cilj.

Šta je Elegance Beauty doživljaj estetike i na koji način vi vidite pojavu moderne žene?Svaka osoba je lepa na svoj način. Nega je najvažnija kako bismo ono što imamo u sebi predstavili na pravi način, a bez tendencije da menjamo svoj lični opis.


"Elegance Beauty Spa" u Beogradu je koncept čiste lepote koja skreće pažnju na prirodnu pojavu osobe

Zbog toga uvek ističem da je važno da se osve- stimo i shvatimo šta je prava lepota. Cilj treba da nam bude da ostanemo svoji, a da usporimo proces starenja i izgledamo bolje kroz negu i sitne kozmetičke procedure. U svom salonu Elegance Beauty Spa nudim najbolje od najboljeg, tretmane sa najkvalitetnijim proizvodima, brendova kao što su Biologique Recherche, Mavale, OPI, Chanel, Lochember... Želim da Beogradu donesem ono što i zaslužuje – dašak svetskog glamura.

Po čemu je Elegance Beauty Spa jedinstven i šta je to što ga čini najluksuznijom destinacijom za negu i lepotu u Beogradu? Lepota je u oku posmatrača, a ja prvo pogledam u dušu, da prepoznam lepotu koja je u skladu sa onim što ona u sebi nosi. Novi pravac smart beauty, koji skreće pažnju na prirodnu, negovanu ženu jeste kod nas nešto novo, ali je u svetu danas standard. Na taj način sebe neguju najveće lepotice Holivuda i ostalih svetskih metropola. Tamo nećete videti slavnu ličnost sa crnim istetoviranim obrvama, usnama punim biopolimera, što je kod nas trend, a kod njih trash. Trend koji trese Srbiju, u Americi je bio popularan pre trideset godina. Upravo na to želim da skrenem pažnju, a iskorenjivanje tog ružnog trenda doći će kao posledica osvešćivanja klijenata. Jer, lepota je nežna, ona treba da inspiriše, kao i umetnost. Mislim da je vreme da ženi vratimo prirodnu lepotu i mesto koje joj pripada. Svako zaslužuje da se dobro oseća u svojoj koži i ja to upravo želim da ponudim svojim klijentima, prirodan izgled uz trunku glamura.

Kako je filozofija samog brenda uticala na organizaciju enterijera? Čime ste se vodili kada ste projektovali prostor? Kada sam rešila da svoju ideju o salonu lepote koji ima drugačiji pristup i koncept realizujem, pažljivo sam osmislila svaki detalj. Smatrala sam da salon mora da odiše elegancijom, da bude dizajniran tako da zadovolji sve potrebe klijenata, a da u isto vreme bude funkcionalan. Ponosna sam što sam sve to uspela sama, uz malu pomoć nekoliko dragih ljudi i što sam na taj način čitavom ambijentu dala lični pečat. Pored izgleda salona, najvažnije mi je bilo da oformim pravi tim koji će imati istu viziju kao ja, pa sam okupila saradnike koji mogu da zadovolje visoke standarde koje sam postavila. Svi su prošli najsavremenije obuke i edukacije, kako bi u ovom vrhunskom prostoru mogli da pruže jednako dobru i profesionalnu uslugu.

Budući da ste samostalno započeli posao, imate li savet, kako ste organizovali sopstveni biznis, kako ste se suočavali sa izazovima?Svako iskustvo koje sam doživela, sve što sam naučila, svaku prepreku koju sam savladala, sve to ima svoju draž i sled je događaja koji je morao da se desi da bih stigla do cilja. Osećaj da sam u tome uspela je sjajan, kao i to što ću svoje znanje moći da podelim, radeći posao koji volim i sa timom koji me prati na tom putu. Neću reći ništa novo, ali ovo je zaista poruka koja vodi do uspeha, a to govorim iz ličnog iskustva: “Pratite svoje snove, radite stalno na sebi i nikada ne odustajte!”●

ELEGANCE BEAUTY PREPORUKA

"OVDE SE RAĐA LEPOTA KOJA OSTAVLJA VEČNI PEČAT! 

Zavirite u najekskluzivniji salon u Beogradu"

SRBIJA DANAS o Elegance Beauty spa opširnije...

" U Elegance Beauty Spa salonu dočekaćemo vas sa iskrenom brigom i posvećenošću. Iz iskustva znamo i koliko vam je važno da se osećate bezbedno kada se prepustite terapeutima i kozmetičarima. Mi cenimo poverenje koje nam ukazujete i brinemo o vašem zdravlju i sigurnosti. Jedno od glavnih pravila koje smo sebi postavili je besprekorna čistoća, pa smo higijenske standarde podigli na maksimum, obezbedivši uslove za sterilizaciju kompletne aprature, koja se raspakuje ispred klijenta. Stavićemo vaša osećanja i potrebe na prvo mesto, a onda ćemo ih na pravi način uobličiti znanjem majstora - beauty specijaliste - i njegovim sugestijama i savetima. "

Danijela Vukojević za SRBIJA DANAS, opširnije...


Danijela Nela Vukojevic

"Žene su prirodno lepši i nežniji pol. Lepota je u oku posmatrača, a ja prvo pogledam u dušu, da prepoznam lepotu koja je u skladu sa onim što one u sebi nose. Novi pravac smart beauty, koji skreće pažnju na prirodnu, negovanu ženu, kod nas je nešto novo, ali je u svetu danas standard. Na taj način sebe neguju najveće lepotice Holivuda i ostalih svetskih metropola. Tamo nećete videti celebrity ličnost sa crnim istetoviranim obrvama, usnama punim biopolimera i drugih veštačkih materijala, što je kod nas trend, a kod njih tresh. Trend koji trese Srbiju u Americi je bio popularan pre 30 godina. Upravo na to želim da skrenem pažnju, a iskorenjivanje tog ružnog trenda doći će kao posledica osvešćivanja klijenata. Jer, lepota je nežna, ona treba da inspiriše, kao i umetnost. Mislim da je vreme da ženi vratimo prirodnu lepotu i mesto koje joj pripada. Svako zaslužuje da se dobro oseća u svojoj koži i ja to upravo želim da ponudim svojim klijentima, prirodan izgled uz trunku glamura koji pleni."

Danijela Vukojević u razgovoru za Blogotres, opširnije...

"Naš pristup je holistički, ne posvećujemo se samo vašoj spoljašnosti, jer mi znamo da izgled zavisi od mnogo faktora, da istinska lepota dolazi iznutra, iz vaših stavova, raspoloženja, samopouzdanja. Želimo da vam pružimo potpun tretman, koji će vas ojačati, okrepiti u celini, otkriti vašu lepotu u punom smislu, a takav doživljaj je poput onoga na koji doživljavamo umetnička dela, oslobađajući. Jer mi verujemo da je lepota istinska umetnost. Spoljašnji izgled treba da reflektuje vašu posebnost! Ne ustručavajte se da je pokažete."

Danijela Vukojević u razgovoru za SRBIJA DANAS, opširnije...

Danijela Nela Vukojevic

"Šta se nalazi na meniju Elegance Beauty Spa salona?"

Blogotres opširnije...