Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Elegance Beauty Spa franšiza – SIGURAN PUT U BIZNIS

Elegance Beauty Spa franšiza


SIGURAN PUT U BIZNIS

POSTANITE DEO ELEGANCE SPA MREŽE

Elegance Beauty Spa se za samo nekoliko godina uspešno pozicionirao na tržištu kozmetičke industrije i prerastao u popularan brend. Pitaju nas koja je tajna našeg brzog uspeha – ponudili smo tržištu ono što je nedostajalo, ekskluzivu učinili pristupačnom širokom krugu, doneli najbolje i najkvalitetnije beauty proizvode sa svetske scene, uz najviši nivo usluge i maksimalno uvažavanje svojih klijenata.
Potražnja za našim uslugama i poznatim kozmetičkim proizvodima koje plasiramo prerasla je beogradski region, pa smo odlučili da proširimo poslovanje kroz franšizni sistem, jer želimo da omogućimo zainteresovanim licima da pokrenu sopstveni posao po našem modelu, na osnovama koje smo mi već postavili. Na ovaj način naš brend stići će u brojne gradove, pa i van granica Srbije i obezbediti posao velikom broju ljudi, što smatramo posebno bitnim u uslovima koji danas vladaju na tržištu rada.


Zašto mi biramo franšizu?
Neki od najpoznatijih svetskih brendova šire svoje poslovanje na ovaj način. Tržište franšize je bezbedno, a nas raduje mogućnost da prenosimo svoja znanja i iskustva iz oblasti kozmetičke industrije, povezujemo ljude iz ove niše i stičemo nova poznanstva. Ne želimo svoj brend ljubomorno da čuvamo, nego da ga zajedno sa vama razvijamo i širimo njegove granice. Mi znamo da svoj brend poveravamo na korišćenje osobama koje dele ista poslovna interesovanja, a onda je saradnja laka i uvek na obostranu korist. Istovremeno, poslovni razvoj kroz franšizu dobija jednu jednostavniju dimenziju, ostavljajući nam više vremena da se bavimo razvojem primarnog posla – da dalje unapređujemo svoju osnovnu delatnost i promovišemo najbolje kozmetičke linije na svetu uz maksimalne rezultate u njihovoj primeni, kao i da se više posvetimo obuci novih stručnih kadrova u našoj ELEGANCE Beauty Akademiji


Zašto vi treba da izaberete franšizu?

1. Postajete deo prepoznatog Brenda - Kupovinom franšize postajete deo ELEGANCE Group mreže i, uz našu podršku i pod našim imenom, vodite sopstveni ELEGANCE BEAUTY SPA salon za negu lepote.

2. Siguran put do sopstvenog posla - Franšizno poslovanje je siguran put do sopstvenog posla, jer osnivate privatno preduzeće na stabilnim osnovama već postojećeg brenda, čije ime je prepoznatljivo na tržištu, pa ćete preskočiti period dokazivanja i pozicioniranja koji se inače podrazumeva na početku svakog privatnog biznisa.

3. Bez administrativne procedure - Izbeći ćete obimne administrativne procedure koje prate registraciju firme i tako uštedeti dragoceno vreme, rizik u poslovanju svesti na minimum već u samom početku, jer radite sa brendom koji je poznat i dokazan, što garantuje sigurnost, pa se zato franšiza smatra jednim od najboljih načina za uspešno poslovanje.

4. Bez ulaganja u marketing- Takođe, uštedećete i na marketinškim aktivnostima, s obzirom da EBS već ima razrađenu marketing-kampanju, prisutni smo u medijima, na društvenim mrežima i iza našeg imena stoje hiljade zadovoljnih korisnika. Kroz franšizu vaša startna pozicija je odlična, a na vama je da je održite stabilnom u svom okruženju.
Ako već imate iskustva u kozmetici i kozmetologiji, pratite poslednje trendove u ovoj oblasti i vaša poslovna filozofija se slaže sa misijom ELEGANCE grupe, naša franšiza je pravi izbor za vas, posao u kome ćete uživati i koji ćete voleti, a u takvim uslovima dobri rezultati su zagarantovani.


Zašto da izaberete EBS?

Naša osnovna deviza je: Visoka moda u kozmetici treba da bude dostupna svima. Opredeljeni smo da promovišemo najnovije tendencije u kozmetičkoj industriji, čistu i bezbednu medicinsku kozmetiku, sa akcentom na prirodnoj lepoti i povratku iskonskim vrednostima kada su u pitanju nega lica, tela i kose. Zato biramo najbolje kozmetičke linije, nastale na osnovu višegodišnjih istraživanja kroz spregu medicinske nauke i kozmetike. U pitanju su linije Augustinus Bader i Biologique Recherche, trenutno vodeće u svetu po rezultatima koji se njihovom primenom postižu, o kojima se mnogo govori i sve su traženije kod nas, mada još uvek nedovoljno dostupne, što vam pruža izuzetnu poslovnu priliku. Radi se o linijama koje promovišu prirodnu kozmetiku, bez štetnih sastojaka, zdravu i čistu, što je poslednja reč medicine i kozmetologije i na čemu će biti zasnovana budućnost kozmetičke industrije.


Nudimo vam brend, iskustvo, logistiku

Pored ekskluzivnog prava da koristite naš brend, nudimo vam i idejno rešenje za vaš studio, kao i pomoć da ga uredite i opremite po svim standardima kvaliteta. Kompletno snabdevanje – inventar, oprema, ali i marketinški i kancelarijski materijal – može se obaviti kod nas, na jednom mestu. S obzirom da EBS nudi široku paletu usluga i proizvoda, na vama je da se opredelite koje module želite da imate zastupljene u svom salonu, a mi ćemo obezbediti potrebnu obuku i sertifikaciju za pružanje tih usluga. Naravno, kako se posao bude razvijao, uvek ćete biti u mogućnosti da proširite spektar, uvođenjem novih usluga u ponudu svog salona.
Pored kompletne opreme za vaš salon i logističke podrške, Elegance grupa vam obezbeđuje licencu za obavljanje posla, kao i konstantni transfer znanja. Sve nove informacije, dostignuća u oblasti kojom se bavimo, novi proizvodi koje uvedemo u ponudu, biće vam dostupni odmah. Takođe, organizujemo stručnu obuku za primenu preparata i aparature za izvođenje tretmana. Naša podrška vašem poslu nastavlja se i kroz savetodavni rad, jer ćete moći da nam se obratite za sva pitanja i nedoumice. Sa nestrpljenjem ćemo očekivati povratne reakcije i rezultate vašeg rada, što će i nama pomoći u daljem unapređenju brenda. EBS će biti vaša sigurna podrška i kada je obezbeđivanje radnika u pitanju. U okviru EB Academy po licenciranom programu i nastavnom planu obučavamo kadrove u svim neophodnim veštinama za rad u našem salonu i salonima primalaca franšize. Nakon kompleksne obuke, završena najmanje dva modula i položenih ispita, polaznici Akademije spremni su da odmah i na najbolji način odgovore zahtevima posla, jer je 50% obuke zasnovano na praktičnom radu, uz vođstvo iskusnih stručnjaka u ovoj oblasti.
ELEGANCE Beauty grupa se trudi da svoj rad učini vrlo transparentnim, pa ćemo u tom cilju organizovati niz promocija i u marketinške kampanje uključiti primaoce naše franšize, odnosno trudićemo se da u svakom momentu budete obuhvaćeni našim razvojnim planovima, koji se kreću ka oblasti edukacije i širenja znanja, kako bismo u naš region doneli duh Pariza, Milana, Londona, evropskih metropola koje su sačuvale duh iskonske lepote i stila. Kupovinom naše franšize obezbeđujete sebi siguran posao, koji će se dalje ubrzano razvijati.


Vaše obaveze

Kao primalac franšize, u poslovanju ste u obavezi da se pridržavate postulata koje je postavila ELEGANCE grupa, u cilju zaštite svog brenda i zaštite kozmetičkih linija koje zastupamo i promovišemo. Vaše poslovanje i stav moraju odražavati posvećenost poslu, uz odabir najboljeg kadra i maksimalnu profesionalnost u radu, jer su to osnove na kojima EBS zasniva svoju poslovnu politiku.


Mi smo uspeli, a sada taj uspeh želimo da podelimo sa vama!

ELEGANCE BEAUTY SPA– više od franšize!

Kontakirajte nas za informacije o cenama i oblicima franšize, kako bismo našli najbolje rešenje za vaše poslovne planove, u skladu sa vašim željama i mogućnostima. Želimo da vas ohrabrimo da se upustite u ovaj preduzetnički poduhvat, podsećajući vas da će ELEGANCE Group uvek biti uz vas, da vam pomogne i podrži vas na tom putu.

Upitnik Franšiza Srpski
Upitnik Franšiza Engleski