Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

ELEGANCE Beauty Spa franšiza

Transformišite biznis, povećajte vrednost - pridružite se Elegance Beauty Spa Franšizi.

ELEGANCE Beauty Spa franšiza

Transformišite biznis, povećajte vrednost - pridružite se Elegance Beauty Spa Franšizi.

Vodeći se idejom da vrhunska kozmetika ne treba da bude dostupna samo zvezdama na crvenom tepihu kreirali smo originalan koncept koji će zadovoljiti visoke standarde poslovanja i ispuniti velika očekivanja klijenata. Kreirali smo franšizni koncept koji obezbeđuje da tajne internacionalnog uspeha EBS koncepta, primenite na vašoj lokaciji i dobijete: marketing, poslovni know how, proizvode, sisteme rada i na kraju - uspeh.

Inovativni Tretmani i Proizvodi

Naša franšiza pruža pristup najsavremenijim kozmetičkim tretmanima i proizvodima koji su plod najnovijih istraživanja u kozmetologiji.

Obučen i Stručan Kadar

Ulaganje u obuku i razvoj zaposlenih je ključ našeg uspeha. S našim kompletom obuka, osiguravamo da svaki član tima poseduje znanje i veštine koje odgovaraju standardima Elegance Beauty Spa.

Pristupačnost Luksuznih Tretmana

Demokratizujemo pristup luksuznim tretmanima, čineći ih dostupnim široj publici. Svaka dama zaslužuje da se oseća posebno, bez obzira na njen društveni ili ekonomski status.

Ekskluzivnost i Prestiž

Naši saloni su dizajnirani da pružaju osećaj ekskluzivnosti i prestiža, nudeći klijentima iskustvo koje nadilazi običan poset kozmetičkom salonu.

Poslovni Model Usmeren na Rast

Elegance Beauty Spa nudi dokazani poslovni model sa visokim potencijalom za rast i profitabilnost, podržan kontinuiranom podrškom i savetovanjem.

Misionarski Pristup

Naša franšiza nosi misiju da oživi klasičnu lepotu i jednostavnost, odupirući se prolaznim trendovima i prenaglašenostima koje dominiraju u industriji.

Q&A: Sa Danijelom o prednostima EBS franšize

- Elegance Beauty Spa je ekskluzivni kozmetički salon, koji obezbeđuje najsavremenije tretmane, uz modernu aparaturu, kozmetičke proizvode koji predstavljaju poslednju reč u kozmetologiji, i uz sve to ima maksimalno obučen kadar. Kompletno znanje i iskustvo koje sam sticala godinama, odlučila sam da primenim u svom salonu, želeći da stvorim jedan prestižan i po svemu originalan koncept, u kome će se klijenti osećati prijatno i gde će im biti dostupni najbolji kozmetički proizvodi i tretmani.

Pri tome, imala sam na umu da sve to treba da bude dostupno običnoj ženi, jer svaka dama zaslužuje najbolju negu. Vrhunski tretmani ne treba da budu rezervisani samo za lepotice na crvenom tepihu.

Upustila sam se u izvestan rizik, da u vreme kada je primat preuzela prenaglašenost, kada se svi trude da izgledaju drugačije, vratim "staru školu" kozmetike, trendove koji dolaze iz Evrope i podrazumevaju jednostavne linije, povratak klasičnoj, iskonskoj lepoti.

Imala sam, takoreći, ne samo poslovnu ideju, nego i misiju, da vratim klasičnu lepotu na mesto koje joj pripada i – uspela sam. Pokazalo se da su klijenti sa oduševljenjem prihvatili visoku modu u kozmetici, kao da su svi jedva čekali da odahnu od aktuelnih trendova i imperativa savršenog izgleda.

- Iako na prvi pogled zvuči ekstravagantno i luksuzno, visoka moda u kozmetici je u stvari ono što je najbolje – najzdraviji preparati, savremena aparatura i neinvazivne metode koje obnavljaju kožu i vraćaju joj sjaj. Clean beauty koncept, koji se nalazi u osnovi ovih kozmetičkih linija, podrazumeva kliničke praparate, nastale u okviru višegodišnjih farmaceutskih i medicinskih istraživanja, udružene sa "starom školom" kozmetike, koja vraća kozmetici zlatni standard. U osnovi je besprekorna čistoća, klasika, i kada je u pitanju šminka i izgled uopšte, prirodnost, sofisticiranost i proizvodi na bazi organskih sastojaka. Ako bi trebalo da vam slikovito predočim, to je stil Odri Hepbern, lepota koja dolazi iznutra koliko i spolja, rad na sebi ne samo kada je izgled u pitanju, nego i stav, ponašanje, samopouzdanje kojim svaka osoba treba da zrači, a u čemu lep izgled može znatno pomoći.

Poznavaoci kažu da je franšizno poslovanje jedan od najboljih i najsigurnijih načina za pokretanje sopstvenog biznisa. Primalac franšize dobija razrađen i potvrđen brend, podršku u poslovanju, mentoring i druga sredstva u skladu sa ugovorom, nema komplikovane administrativne procedure i neizvesnog ulaganja, dok je za davaoca franšize ovo je jedan od najpouzdanijih načina za širenje biznisa.

- Uspeh koji sam postigla za veoma kratko vreme sa Elegance Beauty Spa, pokazao mi je da sam pogodila potrebe tržišta i u pravo vreme plasirala na kozmetičku scenu novi trend, u kome su se brojni klijenti prepoznali i oberučke ga prihvatili. Potrudila sam se da i cenom i konceptom prilagodim ponudu salona klijentima, kako bi bila dostupna što širem krugu ljudi i kako bi se upoznali sa novim i zdravim trendovima u polju estetike i estetske medicine, koji su već odavno zaživeli u Evropi.

U EBS salonu negujemo holistički pristup i individualnu posvećenost svakom klijentu. Tretmani se prilagođavaju osobi, odnosno tipu kože i problematici koja se tretira. Mi ne pratimo modu nego diktiramo zdrave trendove, tražimo rešenje za svaku osobu, u skladu sa njenim željama i karakteristikama. Iako su naši klijenti prvenstveno žene, sve je više i pripadnika jačeg pola koji nam se obraćaju za pomoć i to nas raduje, jer se i muškarci suočavaju sa brojnim problemima koji se uspešno mogu otkloniti kozmetičkim tretmanima. Mislim da su to ključni faktori koji su nas izdvojili u moru današnje ponude kozmetičkih salona i zbog čega svi koji izaberu EBS franšizu za svoj preduzetnički poduhvat mogu sa sigurnošću očekivati uspeh.

Ipak, moram priznati da je popularnost koju je EBS stekao i mene iznenadila, a uz nju je došao i veliki broj poslovnih ponuda od strane brendova koji žele da sarađuju sa nama, tako da sam morala da procenim koji je to najbolji put za dalji razvoj posla, koji će mi omogućiti i zaradu ali istovremeno i ostaviti dovoljno prostora da unapređujem svoje poslovne ideje i kreiram nove poduhvate. Zato sam se i opredelila za prodaju franšize.

Tako je, primaoci franšize dobijaju čitav niz pogodnosti ako se odluče na saradnju sa nama. Pored toga što mogu očekivati stalni mentoring i podršku, jer i nama je stalo do njihovog uspeha, koji znači i dalji uspeh našeg brenda, vlasnici EBS franšize dobijaju i obučene radnike, koji su prošli Elegance Academy školu i stekli odgovarajuće sertifikate. S obzirom da sam na tržištu rada teško dolazila do radnika koji su posedovali adekvatna znaja i veštine u oblastima kojima se bavimo, a istovremeno bila motivisana da se bavim edukacijom mladih, odlučila sam da pokrenem “Savremenu školu lepote i lepog ponašanja” i tako prenesem svoje znanje, ali i omogućim mladim ljudima, prvenstveno, da se opredele za prave estetske kriterijume i uz to steknu poslovnu kulturu i kulturu ophođenja prema klijentima koja će biti na zavidnom nivou. Naša obuka se 50 posto zasniva na praksi, tako da polaznici bez problema odmah mogu stupiti na posao.

Uz to, EBS franšiza podrazumeva i opremanje enterijera, nabavku proizvoda, obezbeđivanje aparature i sve druge vidove podrške koji će pomoći vaše uspešno poslovanje.

Za sada smo se bazirali na tri vrhunska brenda, francusku liniju Biologique Recherche i nemačku Augustinus Bader, koje predstavljaju najveća imena u kozmetičkoj industriji, kao i španski brend Mesoestetic.

Svi njihovi proizvodi nastali su na osnovu kliničkih istraživanja, a dejstvo je potvrđeno hiljadama zadovoljnih korisnika, među kojima su i brojne poznate ličnosti širom sveta. U pitanju su blage formule, neinvazivne, prirodne, pri čemu je Augustinus Bader u potpunosti na bazi organskih sastojaka, a Biologique Recherche radi na tome da u narednom periodu sasvim pređe na ovaj koncept. Ovo su najbolje i najzdravije kreme i serumi za negu kože koji su trenutno dostupni na svetskom tržištu, a mogu se naći u EBS salonima. Prateći savremene trendove, opredelili smo se da ove proizvode ponudimo i putem web šopa, ali uvek insistiram na ličnim konsultacijama, na dolasku u salon i savetovanju sa stručnim licima, što će kroz mrežu EBS salona, zahvaljujući franšizi, uskoro biti dostupno širom naše zemlje.

- Izgled i stil su veoma važan faktor u neverbalnoj komunikaciji sa drugim ljudima. Oni govore o vama, čak i ako ne izgovorite nijednu reč. Bitno je kakvu poruku šaljemo svojom spoljašnjošću i kako ona utiče na okolinu, jer to može u brojnim situacijama da odredi našu poziciju. Moja svakodnevna rutina podrazumeva uvek besprekornu čistoću, i to mislim kako u fizičkom tako i u duhovnom smislu. Higijena, kvalitetna nega i pozitivne misli – to je prava mera za lep izgled.