Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
Augustinus Bader

Elegance Beauty Spa x Augustinus Bader Methode Facial & Body

Pristup Augustina Badera je ukorenjen u nauci, koristeći najnovija istraživanja matičnih ćelija za kreiranje efikasnih formula koje pokreće Trigger Factor Complex, prepoznatljiv proces obnavljanja ćelija koji promoviše svež sjaj iznutra prema spolja.

Metod Augustinus Bader je jedinstven, visoko sofisticiran tretman za negu kože. Stvoren je da podstakne ćelijsku komunikaciju kako bi podržao urođenu biološku mudrost tela da se samoizleči i regeneriše. Metoda podržava aktivnost ćelija, koje su odgovorne za uravnoteženu hidrataciju, čvrstinu, jednaku pigmentaciju i zaštitu kože, u cilju borbe protiv unutrašnjih i spoljašnjih agresora. On oplemenjuje površinu tako što podstiče metabolizam pilinga i zatvara kožu kako bi se sprečio TEWL(transepidermalni gubitak vode). Kombinacija naučno zasnovanih formula, najsavremenije tehnologije i najsavremenijih tehnika masaže šalje spoljašnji okidač na fasciju, odnosno tkivo; ovde se odvijaju svi procesi ćelijske komunikacije. Ova sinergija pruža visoko ciljanu individualnu stimulaciju, pokrećući niz visoko individualizovanih regenerativnih procesa.

Augustinus Bader proizvodi se mogu smatrati kutijom alata od koje koža ima najviše koristi. Ove kreacije efikasno rešavaju sve probleme u vezi sa kožom, uzimajući optimalno vreme za postizanje najprikladnijeg rešenja za individualne potrebe, a sada u Elegance-u ekskluzivno dostupni tretmani ovom prestižnom linijom.

AB - Circle of Excellence V6