Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

PROFESIONALNI PROIZVODI ZA MANIKIR 

Profesionalna linija Fedua je dizajnirana da odgovori na specifične potrebe i da zadovolji želje različitih kupaca u pogledu starosti, porekla, stila i individualnog ukusa.

Naš profesionalni polutrajni gel lak je izuzetno otporan: ako se koristi u kombinaciji sa Fedua osnovnim i završnim premazom, svaki lak ostaje svetao i otporan na pucanje do 14 dana i garantuje trajanje do 3 nedelje bez oštećenja prirodnog nokta.

Profesionalni lakovi za nokte u liniji nude širok izbor boja dizajniranih da zadovolje i najspecifičnije kupce, a linija posvećena nezi noktiju i kože nastala je pažljivim istraživanjem kako bi se razvila najpogodnija formulacija i zadovoljila svaka potreba.

Od svojih kozmetičkih do parfemskih svojstava, proizvodi brenda Fedua za manikir i pedikir garantuju vam mogućnost da svojim kupcima ponudite jedinstveno čulno iskustvo.

Zašto odabrati Fedua profesionalni polutrajni lak?

Korišćenje naših proizvoda učiniće vaš rad prijatnijim i izazovnijim: dajte boju vašoj kreativnosti i iznenadite svoje kupce prefinjenim performansama kvaliteta.

Zar nikada niste pomislili da čak ni profesionalni lakovi za centre lepote i proizvodi za negu noktiju namenjeni kozmetičkim salonima nisu uvek privlačni koliko bi trebalo da budu?

Zato je Fedua takođe smislila moderno i sofisticirano pakovanje koje će doprineti da vaš salon bude šik, moderniji i savremeniji. Zahvaljujući visokom kvalitetu Fedua profesionalnih polutrajnih lakova, možete maksimalno iskazati svoj potencijal i ostvariti posao dostojan vaših veština i sposobnosti.