Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Rezervacije

Rezervacije

Da biste obezbedili željeni dan i vreme posete salonu, molimo Vas da termin unapred rezervišete. Uvek ćemo dati sve od sebe da se prilagodimo Vašem rasporedu, međutim, u slučajevima kada to nije moguće, dodaćemo vas na našu listu prioriteta, koja se svakodnevno proverava u slučaju otkazivanja. Kako bismo bili sigurni u Vaš dolazak, uz rezervaciju se uplaćuje depozit, koji se može koristiti kao delimična ili potpuna uplata za Vaš tretman.


Zakazivanje tretmana

Možete nas kontaktirati putem telefona ili mejlom.

Telefon: +381 63 666 614

e-mail: salon@elegancebeauty.rs


Načini plaćanja

Tretmane u našem salonu možete platiti gotovinom ili karticama(Visa, MasterCard, American Express).

Omogućena je elektronska naplata prilikom rezervacije ili za kupovinu naših proizvoda.

Nudimo mogućnost kupovine proizvoda kreditnom karticom do 12 meseci.

Cene koje su istaknute na našem sajtu su važeće, ne postoje prateći troškovi na koje bi trebalo da računate u salonu.


Otkazivanje i naknade

Poslaćemo vam tekstualnu poruku/email kojom potvrđujete svoj dolazak 48-72 sata unapred. Ako sastanak ostane nepotvrđen ili ako ste odsutni u vreme sastanka, depozit za rezervaciju će biti izgubljen. Ako usled nepredviđenih okolnosti želite da otkažete dolazak u kratkom roku, obratite se salonu direktno.


Politika otkazivanja

Ako morate da otkazete vaš zakazani tretman obavestite nas o tome 24h ranije.

U slučaju da nas obavestite u roku kraćem od 24 sata, imamo pravo da vam prilikom sledeće rezervacije zatražimo plaćanje ukupne sume unapred.


Produženi termini

Za bukirane termine koji su duži od 2 sata, kao i za tretmane za dvoje ili više ljudi, prilikom rezervacije plaća se depozit u iznosu od 50% ukupne cene.


Grupne rezervacije

Za tretmane za dvoje ili više ljudi potrebne su ranije rezervacije. Pozovite salon +381 63 666 614 ili pošaljite e-mail salon@elegancebeauty.rs da biste razgovarali o Vašim posebnim zahtevima.

Edukacija o tehnološkom i kliničkom napretku je za nas jako bitna i mi se informišemo kontinuirano o svemu što radimo. Neprestano unapređujemo i prilagođavamo svoje tretmane. U skladu sa tim, naš meni može da se promeni kako bismo pružili najbolju praksu u pogledu zdravlja i poboljšanja kože. Cene lečenja takođe su podložne promenama.


Važne napomene

• Minimum broj godina

Molimo vas imajte na umu da su naši tretmani namenjeni klijentima od 16 i preko godina.
Roditelj mora potpisati saglasnost za dete mladje od tog uzrasta.

• Čuvajte vaše lične stvari

Elegance Beauty Spa tim ne odgovora za vaše izgubljene, oštećene ili ukradene stvari tokom vašeg boravka.
Kutija za nakit je dostupna u svakoj sobi za tretman.

• Stanja

Molimo vas naglasite ukoliko ste trudni ili imate neki specijalni zdravstveni problem prilikom zakazivanja, kao i alergije.


Pre tretmana

Poželjno je da novi klijenti dođu 15 minuta pre zakazanog termina, kako bi ispunili potreban konsultacioni upitnik.

U slučaju kašnjenja, molimo Vas da pozovete salon.
Takodje, u slučaju kašnjenja bićemo prinuđeni da skratimo određene procedure, što se može odraziti na ukupan efekat tretmana, a korekcija cena nije moguća.
Savetujemo da izbegavate upotrebu proizvoda za samopotamnjivanje na licu, vratu i dekolteu sedam dana pre bilo kog tretmana. Takođe, uzmite u obzir detalje Vašeg trenutnog kućnog režima, brige o koži i sve nedavne pilinge, laserske ili korektivne tretmane, tetoviranje obrva, injekcije i depilacije voskom koje ste možda izvršili u nedeljama pre dolaska kod nas.

U svemu tome Vam može pomoći kozmetičar koji čeka Vaš poziv. Evo šta ćete dobiti od digitalne konsultacije stanja kože u Elegance Beauty Spa:
Nega lica u EBS koštaće Vas najmanje 100e (i to bez svih fensi dodataka) ali najbolje je sastati se sa profesionalnim estetičarom na blagajni da biste čuli njegovo mišljenje o svim prizvodima za koje misli da bi Vam transformisali negu kože.

Sa 3000,- din i računarom ispred sebe, isto iskustvo možete doživeti i kod kuće - online konsultacija sa EBS uključuje virtuelni pregled kože, proveru Vaše trenutne rutine,i naravno, niz preporuka iz našeg sveobuhvatnog maloprodajnog asortimana.

Bez obzira da li je u pitanju lice, kosa ili koža.. svakako će Vam uvek biti potreban neko ko će Vas voditi kroz Biologique Recherche range proizvoda.


Poklon vaučeri

Poklon vaučeri su dostupni u fizičkom ili digitalnom obliku i važe za određeni tretman ili za kupovinu proizvoda - izbor je na vama. Poklon vaučeri važe 12 meseci od trenutka kupovine. Nudimo besplatnu uslugu ambalaže poklona, a ukoliko želite da se vaučer isporuči primaocu lično, vrlo rado ćemo izaći u susret.

Nazovite salon ili posetite našu internet prodavnicu - vaučeri.