Online konsultacija nege kože

Ne prepustite negu kože slučaju- rezervišite video konsultaciju uživo sa kozmetičarom ELEGANCE Beauty Spa i potražite stručne savete i preporuke za proizvode prilagodjene samo Vama!

Dobro stanje kože može da zahteva napore u nezi, ali impresivni rezultati su rezervisani za one koji marljivo rade kod kuće na tome. Koži je potrebno oko 23-25 dana da se potpuno regeneriše, a ako se potrudite svih 25 dana, postoji realni potencijal da za mesec dana imate potpuno drugačiji ten. A za dva epidermalna ciklusa, znači za 50 dana uz pravu, personalizovanu negu potpuno transformisan epiderm.
Vaše novo lice je posledica dobre preporuke Vašeg kozmetičara.
Ako je stručnjak procenio Vašu kožu i sastavio odgovarajuću rutinu, ne morate ni kročiti u salon da biste pristupili novoj nezi. Svi najbolji estetičari nedavno su izašli na mrežu, izbacujući mudrosti u vezi kože iza računara. Želite da znate koji od proizvoda nepotrebno koristite? Napokon da se pozabavite hiperpigmentacijom? Da se osetite poput Vaše omiljene slavne ličnosti prosvetljavajući svoju kožu?

U svemu tome Vam može pomoći kozmetičar koji čeka Vaš poziv. Evo šta ćete dobiti od digitalne konsultacije stanja kože u Elegance Beauty Spa:

Nega lica u EBS koštaće Vas najmanje 100e (i to bez svih fensi dodataka) ali najbolje je sastati se sa profesionalnim estetičarom na blagajni da biste čuli njegovo mišljenje o svim prizvodima za koje misli da bi Vam transformisali negu kože.
Sa 3000,- din i računarom ispred sebe, isto iskustvo možete doživeti i kod kuće - online konsultacija sa EBS uključuje virtuelni pregled kože, proveru Vaše trenutne rutine,i naravno, niz preporuka iz našeg sveobuhvatnog maloprodajnog asortimana.
Bez obzira da li je u pitanju lice, kosa ili koža.. svakako će Vam uvek biti potreban neko ko će Vas voditi kroz Biologique Recherche range proizvoda.