Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

ELEGANCE GROUP – VAŠ SIGURAN POSLOVNI PARTNER


ELEGANCE ACADEMY – Savremeni edukativni centar za negu lepote SIGURAN PUT DO POSLA

Pokrenite sopstveni posao uz EB franšizu!

Elegance Beauty Spa je uz konstantno unapređenje i proširivanje svoje delatnosti prerastao u vrhunski brend na tržištu kozmetičke industrije u našoj zemlji i omogućio nam da osnujemo Elegance Group, kako bismo objedinili sve naše aktivnosti i dalje još uspešnije poslovali – u saradnji sa vama.

Elegance Group vam pruža mogućnost da uz našu podršku, kupovinom franšize, započnete samostalni posao. Zajedno širimo mrežu EBS salona u regionu, kroz ponudu najekskluzivnijih kozmetičkih linija i promociju visoke mode u kozmetici koja je sada dostupna svima. Više o tome....

Elegance Beauty Academy – stručna edukacija, sticanje sertifikata za rad u kozmetičkoj industriji i osnovnih znanja o kulturi poslovnog ponašanja

Prateći dešavanja u oblasti kozmetičke industrije, posebno kada je u pitanju kvalitetan stručni kadar, do koga smo i sami teško dolazili, odlučili smo da osnujemo obrazovni centar – Elegance Beauty Academy, u kome će se polaznici obučavati u znanjima i veštinama neophodnim za pružanje vrhunske kozmetičke usluge.


U prijatnom i luksuznom ambijentu Elegance Beauty Residences na Senjaku, od jeseni započinje prvi ciklus obuka.

Zbog velikog interesovanja naših klijenata i poslovnih partnera, a sa željom da znanje i iskustvo koje smo stekli kroz višegodišnji rad u zemlji i inostranstvu podelimo i proširimo na našim prostorima, Elegance Group pokreće Elegance Beauty Academy – školu za negu lepote i lepo ponašanje.

Svim primaocima EBS franšize na ovaj način možemo garantovati da će brzo i lako doći do stručnog kadra, jer želimo da očuvamo standard naše franšize na najvišem nivou, a vama obezbedimo uspeh u poslu, za koji su prvi preduslov dobri i posvećeni radnici.

Poslovna etika, bonton, pravi odnos prema klijentima, osnova su svakog daljeg rada, jer se na ovaj način gradi atmosfera poverenja, uvažavanja, poštovanja, naravno uz najbolji mogući kozmetički tretman i najkvalitetniju kozmetiku koja je dostupna u EBS salonima. Obuka će 50% biti zasnovana na praktičnom radu, uz mentorstvo stručnjaka u ovoj oblasti, što znači da će polaznici po završetku edukacije biti spremni da odmah stupe na posao.

Želja nam je da kroz Elegance edukativni koncept ostvarimo još jedan važan doprinos. Obezbedićemo po povoljnoj ceni obuke za mlade koji su sve više zainteresovani za poslove u oblasti nege lica i tela. Primetno je u svim medijima, naročito na društvenim mrežama, da se izgledu posvećuje velika pažnja, ali istovremeno to nije praćeno adekvatnom stručnom i pedagoškom podrškom, pa smo često svedoci neprijatnih dešavanja u industriji lepote.

Za nas je lepota umetnost i tako je i tretiramo, tako ćemo obučavati i naše polaznike, da budu pravi umetnici u svojoj oblasti, da cene svoj rad, trud i umeće, ali i svoje klijente koje ulepšavaju čineći njihovusvakodnevnicu lepšom i kvalitetnijom.

Namera nam je da sistem obuke za usluge nege lica i tela podignemo na jedan viši nivo, kako kroz stručno znanje, tako i kroz pravilan pristup poslu, klijentu, ali i samoj oblasti, da insistiramo na pravoj meri u svemu, da vratimo iskonsku, prirodnu lepotu na pijedestal i ukažemo da se kroz primenu zdrave kozmetike i pravilno izvedenih tretmana postižu izuzetni rezultati.

Naši polaznici, pored praktičnih znanja u oblasti nege lica i tela raspoređenih u 10 različitih modula, steći će kulturu ponašanja, ophođenja, savladati poslovni bonton i osnove poslovne kulture i komunikacije, kao i korporativne saradnje, što će im mnogo pomoći i u drugim sferama života.

Naš posao je više od posla – mi želimo da učinimo svet lepšim mestom!

Pružamo mladim ljudima priliku za poslovni napredak i lični rast.

Vraćamo sjaj i glamur kozmetičkoj industriji, sa akcentom na prirodnosti i neinvazivnim metodama.


U pripremi!

Elegance Beauty Atelier, izložbeni i prodajni prostor u TC Galerija, biće kruna naše poslovne 2021. godine, a za 2022. pripremamo brojna nova iznenađenja.

Za sve informacije pišite nam na mejl office@elegancebeauty.rs ili pozovite i zakažite sastanak +381 63 666 614.