Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Virtuelna online konsultacija nege kože sa EBS terapeutom

Zakazivanje tretmana se vrše isključivo pozivom na:
+381 63 666 614
Viber | Wapp

3,000.00 RSD
+

Ne prepuštajte negu kože slučaju - zakažite video-konsultaciju sa kozmetičarem ELEGANCE Beauty Spa i potražite stručne savete i preporuke za proizvode prilagođene upravo Vama!

Dobro stanje kože zahteva da se uloži izvestan napor i trud, ali za one koji marljivo rade na tome kod kuće, rezervisani su impresivni rezultati.
Koži je potrebno oko 23-25 dana da se potpuno regeneriše, pa ako budete uporni u tom periodu, postoji realni potencijal da za mesec dana imate potpuno drugačiji ten. Za dva epidermalna ciklusa, odnosno za 50 dana, uz pravu i personalizovanu negu možete imati potpuno transformisan epiderm.
Vaše novo lice je posledica dobre preporuke Vašeg kozmetičara.
Ako je stručnjak procenio Vašu kožu i sastavio odgovarajuću rutinu, ne morate ni kročiti u salon. Najbolji estetičari odnedavno vrlo uspešno daju preporuke i recepte za negu kože online, što se pokazalo kao odlično rešenje tokom pandemije covid-19.
Želite da znate koji proizvod koristite bez potrebe? Rešili ste da se napokon pozabavite hiperpigmentacijom i poput svoje omiljene slavne ličnosti i Vi zablistate sa posvetljenim tenom?
U svemu tome Vam može pomoći kozmetičar koji čeka Vaš poziv. Šta dobijate ako se odlučite za digitalnu konsultaciju u Elegance Beauty Spa o stanju kože?

Nega lica u EBS koštaće Vas najmanje 100 e (i to bez svih fensi dodataka).
Sa 3.000 din. i računarom ispred sebe, isto iskustvo možete imati i kod kuće - online konsultacija uključuje virtuelni pregled kože, proveru Vaše trenutne rutine, i naravno, niz preporuka iz našeg sveobuhvatnog maloprodajnog asortimana.
Bez obzira da li je u pitanju lice, kosa ili koža, svakako će Vam uvek biti potreban neko ko će Vas voditi kroz Biologique Recherche range proizvoda.