Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Danijela Vukojević,
osnivač Elegance Grupe

Za sebe mogu reći da sam kozmetičar sa vizijom. Želela sam da kreiram prostor u koji bih i sama želela da dolazim, prelep prostor posvećen nezi kože, koji će spojiti moje dve velike ljubavi: ljubav prema kliničkim rezultatima i klasičnoj lepoti.

Elegance Beauty Spa je ostvarenje ovog ideala.

Moj fokus je uvek bio na pružanju kompletnog iskustva, objedinjujući kliničku efikasnost sa mojim iskustvom u lepoti “stare škole”.

Iskustvo mi je pokazalo da je holistički pristup dugoročnom zdravlju kože od najveće važnosti, u smislu da se klijent posmatra kao celovito biće. Zato sam kreirala uslugu ličnog savetovanja, planiranja i lečenja - Elegance Beauty Facials, jer smatram da lepota počinje sa zdravim izgledom kože.

EBF su jedinstveno osmišljeni tretmani namenjeni koži svih uzrasta i stanja, uz tradicionalni spa protokol.

U osnovi, to znači da sve vreme sarađujem s vama na osmišljavanju plana tretmana, proceduralnih praksi poboljšanja kože i kućnog režima, koji su specifični za jedinstvene potrebe vaše kože. Ovo je sjajna polazna tačka za postizanje optimalnog zdravlja kože, trenutno i kako vreme bude odmicalo.

Svaki aspekt lečenja i nege prilagođavam jedinstvenim potrebama svakog klijenta sa svakom novom posetom, jer meni je stalo.

Danijela Vukojević

EBS tim

Ne verujemo u brze rezultate i invazivne metode, nego u posvećenost sebi. Verujemo u klasičnu lepotu, nežnost i ženstvenost, sa daškom glamura koji pleni.

Rad našeg salona zasnovan je na dostignućima medicine i farmacije, svaršenoj liniji preparata iS Clinical, zajedno sa jedinstvenim pokretima masaže za svaki personalizovani tretman lica i tela.

iS Clinical je ikonički francuski brend za negu kože koji sadrži rešenja prilagođena pojedinačnim tipovima kože. Ne postoje dva ista kompleta, a formulacije proizvoda sadrže inovativne mešavine botaničkih ekstrakata.

Proizvodi kompanije iS Clinical kombinuju jedinstveni pristup nezi kože, visoku koncentraciju aktivnih sastojaka i biotehnologije za vidljive i trajne rezultate.

Stručnost brenda zasniva se na ekskluzivnom pristupu koji obuhvata analizu, dijagnozu i propisivanje identiteta Skin Instants®-a i preporučuje najprikladniji tretman. Precizna metodologija u 3 faze - procena kože, inicijalizacija i lečenje - koristi se za određivanje protokola lečenja.

Svi naši luksuzni spa tretmani lica sadrže hranljive i tonirajuće proizvode iz ekskluzivne linije.

Istražite naš kompletan asortiman proizvoda za negu kože iS Clinical za svoju privatnu rutinu lepote kod kuće i posavetujte se o istoj sa našim beauty specijalistom.

Posebna stručnost prema lepoti u našem spa centru!