Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
Hydrafacial

Neinvazivna procedura regeneracije i rejuvenacije kože

Najizvođeniji tretman nege kože sa preko 3.500.000 izvedenih tretmana godišnje i izbor broj 1 svetskih stručnjaka za zdravlje kože.

Hydrafacial tretman ima rekordno 100% -tno zadovoljstvo klijenata na RealSelfu, i izabran je za „Most Worth It tretman“ 2020.godine.

Hydrafacial

Neinvazivna procedura regeneracije i rejuvenacije kože

Najizvođeniji tretman nege kože sa preko 3.500.000 izvedenih tretmana godišnje i izbor broj 1 svetskih stručnjaka za zdravlje kože.

Hydrafacial

Hydrafacial tretman ima rekordno 100% -tno zadovoljstvo klijenata na RealSelfu, i izabran je za „Most Worth It tretman“ 2020.godine.

Godišnje se u svetu izvede čak 3.5 miliona Hydrafacial tretmana - što znači da se na svetu na svakih 15 sekundi uradi po jedan Hydrafacial tretman! 3 miliona izvedenih tretmana u 2019.godini, više od 2 miliona tretmana u 2017.godini - www.allure.com/story/hydrafaci... ), je najizvođeniji tretman nege kože i najizvođeniji nehirurški tretman aparativnom metodom na svetu uopšte i izbor broj 1 svetskih stručnjaka za zdravlje kože.

Hydrafacial je najnovija, potpuno neinvazivna procedura regeneracije i rejuvenacije kože, koja zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji kombinuje hidradermoabraziju, hemijski piling, automatizovanu, bezbolnu komedoekspresiju i hidrataciju kože.
Zahvaljujući VORTEX tehnologiji u procesu dubinskog čišćenja kože i pražnjenja pora nema manuelnog vađenja “mitisera“ (komedoekspresija). Hydrafacial ne podrazumeva samo unapređivanje izgleda i teksture kože već poboljšava kvalitet kože u celini.
Kao rezultat dobijamo čistu, blistavu, zdravu kožu. Sam tretman je vrlo prijatan, kratko traje (30 minuta), nema iritacije ni perioda oporavka (pacijenti se odmah mogu vratiti dnevnim obavezama), a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

Zato što je ovo tretman koji kombinuje nekoliko ključnih koraka u jednom tretmanu, uključujući čišćenje, piling, ekstarkciju, hidrataciju i zaštitu kože.
Zato što je ovo neinvazivan tretman koji ne uzrokuje bol, što ga čini privlačnim za sve osobe koje žele poboljšati izgled svoje kože bez invazivnih postupaka, poput apliciranja botoksa, hijaluronskih filera i hirurških zahvata.
Zato što je ovo tretman koji brzo pruža željene rezultate, a nema vremena oporavka, idealno za osobe koje vode dinamičan život, tretman traje oko 45 minuta.
Brzina ekspanzije ovog tretmana na svetskom nivou je tolika da je HYDRAFACIAL tretman češće izvođen od tretmana botoksom. Samim tim postao je popularan među brojnim svetski poznatim ličnostima, koje vrlo često ističu njegove benefite.

DUBINSKO ČIŠĆENJE LICA
– Hydrafacial uklanja mrtve ćelije kože i nečistoće iz pora pomoću aplikatora sa vakumom, čime smo poboljšali izgled kože i smanjili rizik od pojavi akni.

HIDRATACIJA
– U sledećem koraku se apliciraju serumi koji u sebi sadrže serume sa hijaluronskom kiselinom, antioksidantima i peptidima čime poboljšavamo hidrataciju kože, samim tim koža dobija zdrav i sjajan izgled.

ANTIAGING
– Aktivni sastojci u serumima mogu pomoći u smanjenju vidljivosti finih bora, doprinoseći elastičnosti i čvrstoći kože.Redovna primena Hydrafacial tretmana, osim što ujednačava ten kože, doprinosi i smanjenju hiperpigmentacije, kao i uklanjanju tamnih mrlja.

1. korak – ČIŠĆENJE I EKSFOLIACIJA podrazumeva odstranjivanje zadebljalog sloja i mrtvih ćelija sa kože čime se ubrzava njena regeneracija (mladoj, novoj koži se omogućava izlazak na površinu)


2. korak – PILING obezbeđuje idealne uslove za pravilnu negu, hidrataciju i prevenciju procesa starenja, bez perutanja i iritacije kože

3. korak – ČIŠĆENJE bezbolno čišćenje pora i sebuma sa lica bez manuelne komedoekspresije


4. korak – HIDRATACIJA kako bi se koža nahranila i zaštitila. Podrazumeva aplikovanje seruma koji u sebi sadrže vitamine, peptide, antioksidanse, hijaluronsku kiselinu.

Dopustite nam da transformišemo vašu kožu i pružimo joj ono što zaslužuje. 

Zakažite svoj Hydrafacial tretman i doživite revoluciju u nezi kože.