Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Rs-28

Celularna Perfect RS-28 linija spada u proizvode za intenzivnu negu (INTENSIVES)

Koža je podvrgnuta stalnoj obnovi. Ćelije svakodnevno umiru i zamenjuju se novim. U normalnim uslovima se zamenjuju na svakih 28 dana. Međutim, kako koža stari, obnova ćelije se usporava i produžava se do 30 dana. Najstarije ćelije se talože na površini, što dovodi do nejednake debljine kože.

Oksigenacija opada i koža postaje veoma dehidrirana. Gubitak vlažnosti brzo dovodi do pojave finih linija i bora. Slabljenje epidermisa dovodi do dubokih oštećenja dermisa, izazivajući opuštanje i gubitak tonusa. Koža ne uspeva da ostvari svoju glavnu ulogu podrške i zaštite. Swiss Perfection Cellular Perfect RS-28 nudi najbolja rešenja za intenzivno podsticanje ciklusa obnove kože na 28 dana. Omogućava oporavak dubljih oštećenja i pruža optimalna rešenja kako bi se sprečilo starenje kože, od prevencije do veoma intenzivnih tretmana koji daju trenutno vidljive rezultate.