Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Swiss Perfection Rs-28 Cellular Anti-Dark Spot Serum

Format 30ml

37,800.00 RSD
7612414050330
RS-28 CELLULAR ANTI-DARK SPOT SERUM – RS-28 CELULARNI SERUM PROTIV TAMNIH MRLJA

Kontroliše proces pigmentacije kože, briše tamne mrlje i ujednačava ten

Starenje, promene hormonskog statusa i izlaganje suncu mogu dovesti do pojave tamnih mrlja, pigmentacije i neujednačene kože. Ovaj bogati, jedinstveni serum namenjen je posvetljivanju tamnih mrlja i tona kože. Visoka koncentracija aktivnih biljnih sastojaka sprečava proizvodnju melanina i kontroliše pigmentaciju kože, čime obezbeđuje trajno ujednačen, blistav i mladalački ten.

  • Briše tamne mrlje da bi se dobio ujednačen ten
  • Sprečava i bori se protiv poremećaja pigmentacije
  • Deluje duboko u ćelijama kako bi sprečio proizvodnju melanina i sprečio pigmentaciju kože
Glavni aktivni sastojci
Anti-aging dejstvo

Cellular Active IRISA

Vraća koži sve karakteristike mlade kože stimulacijom ćelijskog metabolizma, ubrzavanjem regeneracije ćelija, povećanjem oksigenacije tkiva, uspostavljanjem ravnoteže pH vrednosti kože, što joj pruža zaštitu od potencijalno štetnih faktora spoljne sredine.

Dejstvo protiv pigmentacije

Posvetljujući kompleks

Inovativni biološki koncept depigmentacije kože, bogat ksilozom i galaktozom iz crvene alge Palmaria palmate. Onemogućava sintezu melanina, ograničava prenos melanozoma i fotopigmentaciju i daje koži blistav i potpuno čist ten.

Kompleks za izbeljivanje

Kompleks sastavljen od limuna, duda i ekstrakta sladića smanjuje pigmentaciju kože, bledi staračke pege i izbeljuje kožu.

Kako se koristi

Ujutru i/ ili uveče, laganim pritiscima utapkajte malu količinu seruma u savršeno očišćenu i toniranu kožu lica i vrata dok potpuno ne prodre u kožu. Može se naneti samo na tamne mrlje ukoliko se koristi drugi serum za celo lice, vrat i dekolte. Takođe je efikasan u uklanjanju tamnih mrlja sa ruku, a treba ga naneti pre kreme za ruke.

Potvrđeno dejstvo

Ovaj koncentrovani rastvor izbleđuje tamne mrlje, posvetljuje i ujednačava ten. Suprotstavlja se pigmentacijama i sprečava njihovo pojavljivanje dajući dugotrajno blistavu kožu.