Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Swiss Perfection Rs-28 Cellular Intensive Treatment

Format 7x3ml

100,000.00 RSD
7612414050903
RS-28 CELLULAR INTENSIVE TREATMENT – RS-28 INTENZIVAN CELULARNI TRETMAN

Kompletan intenzivan tretman protiv starenja koji vraća mladalački sjaj

Posebno razvijen u cilju vraćanja svežeg izgleda i mladalačkog sjaja, RS-28 Celularni Intenzivni tretman ciljano se bori se protiv bora i gubitka elastičnosti. Sadrži najveću koncentraciju našeg zaštitnog znaka, kompleksa Cellular Active IRISA, ključnog sastojka koji se suprotstavlja starenju kože. Ovaj tretman stvoren jedinsvenim postupkom ima sposobnost da ubrza proces regeneracije ćelija, stimuliše ćelijski metabolizam i poveća oksigenaciju tkiva, kako bi se suprotstavio znakovima starenja i učinio kožu elastičnom i otpornom. Sprečava gubitak vlažnosti, a istovremeno omogućava preciznu širenje aktivnih sastojaka u kožna tkiva. Koža će odmah biti vidno podmlađema i blistava.

  • Ima potpuno i sveobuhvatno anti-aging dejstvo
  • Poboljšava regeneraciju ćelija, stimuliše ćelijski metabolizam i pojačava oksigenaciju tkiva
  • Zaglađuje bore i vraća koži gipkost i elastičnost
Glavni aktivni sastojci
Anti-aging ampula

Cellular Active IRISA

Vraća koži sve karakteristike mlade kože stimulacijom ćelijskog metabolizma, ubrzavanjem regeneracije ćelija, povećanjem oksigenacije tkiva, uspostavljanjem ravnoteže pH vrednosti kože, što joj pruža zaštitu od potencijalno štetnih faktora spoljne sredine.

Kolagen

Čist prirodni rastvorljivi kolagen.

Hidrolizovani elastin

Pruža bogatu hidrataciju, daje svilenkasto gladak osećaj. Povećava Biodinamička svojstva kože, elastičnost i fleksibilnost.

Rastvor koji daje volumen i jedrinu

Natrijum hijaluronat

Glavni sastojak vanćelijskog matriksa kože. Posebno značajan zbog sposobnosti da zadrži količinu vode 1000 puta veću od svoje zapremine formira tanak, lagan i propustljiv film koji podupire prirodni zaštitni mehanizam kože i dubinski je hidrira.

Provitamin B5 (pantenol)

Ima protivupalna, zaštitna i hidrirajuća svojstva, uspostavlja i održava prirodni nivo vlažnosti kože.

Kako se koristi

Uklonite poklopce sa ampule i rastvora. Zavrnite čvrsto plastičnu bočicu na staklenu bočicu. Istisnite sadržaj plastične bočice u staklenu tako što ćete je stisnuti. Dobro protresite i ostavite da odstoji tri minuta. Vratite sadržaj nazad u plastičnu bočicu. Nanesite čvrsto pritiskajući očišćenu i toniranu kožu lica, vrata i dekoltea.
Nije neophodna upotreba noćne kreme posle ovog tretmana, osim ako koža nije veoma suva. Tretman se nanosi SVAKO ČETVRTO VEČE u mesecu.
Kada se pomeša, sadržaj bočice treba odmah upotrebiti, da bi se obezbedila optimalna efikasnost aktivnih sastojaka.

Potvrđeno dejstvo

Intenzivan tretman sa visoko koncentrovanim sastojcima zaglađuje bore i održava svežinu i blistavost, pritom vraćajući koži elastičnost.