Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Swiss Perfection Rs-28 Cellular Anti-Oxidant Treatment

Format 7x6ml

60,600.00 RSD
7612414050378
RS-28 CELLULAR ANTI-OXIDANT TREATMENT – RS-28 CELULARNI ANTIOKSIDATIVNI TRETMAN

Intenzivni tretman sa posvetljujućim destvom deluje kao zaštita od slobodnih radikala koji oštećuju ćelije kože

RS-28 Celularni antioksidantni tretman je 28-dnevni koncentrovani tretman koji se sastoji od seruma i praha, čije spajanje neposredno pre upotrebe omogućava da se očuvaju sva njihova svojstva. Deluje kao zaštitna barijera, pa tako pomaže koži da se odbrani od štetnih uticaja spoljašnje sredine (stresa, zagađenja, UV zraka i zračenja plave svetlosti), koji doprinose prevremenom starenju.

  • Štiti kožu od štetnog uticaja spoljašnje sredine
  • Suprotstavlja se hiperpigmentaciji, posvetljuje i ujednačava ten
  • Bogat je antioksidansima, sprečava i odlaže pojavu vidljivih znakova starenja
Glavni aktivni sastojci
Anti-aging dejstvo

Cellular Active IRISA

Vraća koži sve karakteristike mlade kože stimulacijom ćelijskog metabolizma, ubrzavanjem regeneracije ćelija, povećanjem oksigenacije tkiva, uspostavljanjem ravnoteže pH vrednosti kože, što joj pruža zaštitu od potencijalno štetnih faktora spoljne sredine.

Niacinamid

Stimuliše sintezu kolagena kako bi smanjio pojavu finih linija i bora. Poboljšava elastičnost i štiti kožu od štetnih UV zraka i zračenja plave svetlosti.

Antioksidantni kompleks

Vitamim A i vitamin E – moćni antioksidansi koji pomažu u poboljšanju teksture kože. Ovaj kompleks daje čvrstinu, zaglađuje i suprotstavlja se slobodnim radikalima.

Dejstvo vitamina C u prahu

Čist vitamin C - Hermetički je zatvoren u gornjem delu bočice, kako bi se sačuvala njegova svojstva.

Antioksidantna uloga

Daje svoje elektrone za neutralisanje reaktivnih vrsta kiseonika (ROS) – neutrališe slobodne radikale u ćelijskim strukturama, kao što su proteini, lipidi, DNK, RNK, mitohondrije i ćelijske membrane.
Daje elektrone za recikliranje drugih antioksidanasa poput vitamina E, kako bi održao njihovu aktivnost i ostvario zaštitnu ulogu.

Dejstvo kofaktora

Služi kao kofaktor raznim enzimima da bi ih održao aktivnim. Primer su enzimi PROLIN i LIZIN koji učestvuju u sintezi kolagena.

Posvetljujuće dejstvo

Interakcija sa jonima bakra na mestu aktivne tirozinaze (enzima koji ograničava proizvodnju melanina), tako što sprečava delovanje tirozinaze i smanjuje stvaranje melanina.

Kako se koristi

Pre upotrebe oslobodite prah pritiskom na belo dugme na vrhu bočice. Dobro protresite i ostavite da odstoji jedan minut. Nanesite na lice, vrat i dekolte.

Jednom kada se pomeša, sadržaj bočice treba da se upotrebi u roku od 4 dana, da bi se obezbedila optimalna efikasnost aktivnih sastojaka.

Potvrđeno dejstvo

Cellular Anti-Oxidant Treatment deluje kao snažna prirodna barijera koja štiti ćelije kože od oksidativnog stresa. Koža je podmlađena, zaštićena i ujednačena. Sačuvan je njen mladalački izgled.