Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Virtuelna online konsultacija nege kože sa Danijelom

Zakazivanje tretmana se vrše isključivo pozivom na:
+381 63 666 614
Viber | Wapp

6,500.00 RSD
+

Ne prepuštajte negu kože slučaju - zakažite video-konsultaciju sa kozmetičarem ELEGANCE Beauty Spa i potražite stručne savete i preporuke za proizvode prilagođene upravo Vama!

Dobro stanje kože zahteva da se uloži izvestan napor i trud, ali za one koji marljivo rade na tome kod kuće, rezervisani su impresivni rezultati.
Koži je potrebno oko 23-25 dana da se potpuno regeneriše, pa ako budete uporni u tom periodu, postoji realni potencijal da za mesec dana imate potpuno drugačiji ten. Za dva epidermalna ciklusa, odnosno za 50 dana, uz pravu i personalizovanu negu možete imati potpuno transformisan epiderm.
Vaše novo lice je posledica dobre preporuke Vašeg kozmetičara.
Ako je stručnjak procenio Vašu kožu i sastavio odgovarajuću rutinu, ne morate ni kročiti u salon. Najbolji estetičari odnedavno vrlo uspešno daju preporuke i recepte za negu kože online, što se pokazalo kao odlično rešenje tokom pandemije covid-19.

Želite da znate koji proizvod koristite bez potrebe? Rešili ste da se napokon pozabavite hiperpigmentacijom i poput svoje omiljene slavne ličnosti i Vi zablistate sa posvetljenim tenom?
U svemu tome Vam može pomoći kozmetičar koji čeka Vaš poziv. Šta dobijate ako se odlučite za digitalnu konsultaciju u Elegance Beauty Spa o stanju kože?
Elegance Beauty spa pruža uslugu ličnog savetovanja, planiranja i lečenja. 

 Moj fokus je uvek bio na pružanju kompletnog iskustva; objedinjujući kliničku efikasnost sa mojim iskustvom u lepoti “stare škole”. 

 Želela sam da kreiram prostor u koji bih i sama želela da dolazim, prelep prostor posvećen nezi kože, koje će spojiti moje dve velike ljubavi: ljubav prema kliničkim rezultatima i klasičnoj lepoti. Elegance Beauty Spa je ostvarenje ovog ideala. Iskustvo mi je pokazalo da je holistički pristup dugoročnom zdravlju kože od najveće važnosti; na način da se klijent posmatra kao celovito biće.. 

 Zato sam kreirala uslugu ličnog savetovanja, planiranja i lečenja - Elegance Beauty Facials; jer smatram da lepota počinje sa zdravim izgledom kože. Elegance Beaut Facials su jedinstveno osmišljeni tretmani namenjeni koži svih uzrasta i stanja, uz tradicionalni spa protokol. Primarno, to znači da sve vreme sarađujem s vama na osmišljavanju plana tretmana, proceduralnih praksi poboljšanja kože i kućnog režima koji su specifični za vaše jedinstvene potrebe kože. 


Ovo je sjajna polazna tačka za postizanje optimalnog zdravlja za vašu kožu, odmah i kako vreme odmiče. U toj misiji sam oslonjena na francusku iskonsku liniju Biologique Recherche koja predstavlja “visoka modu u kozmetici” i najbolja je podrška mom smart beauty konceptu. Svaki aspekt lečenja i nege prilagođavam jedinstvenim potrebama svakog svog klijenta sa svakom novom posteom, jer meni je stalo.