EB Custome Facial

Vreme trajanja 90 min

[Prijavite se za prikaz cena]
10 stavka
Molimo vas da se prijavite za kupovinu

Ovaj proizvod ne može biti dodat u korpu zato što niste prijavljeni.

  • Pinterest

Elegance Beauty spa pruža uslugu ličnog savetovanja, planiranja i lečenja. 

Moj fokus je uvek bio na pružanju kompletnog iskustva; objedinjujući kliničku efikasnost sa mojim iskustvom u lepoti “stare škole”. 

Želela sam da kreiram prostor u koji bih i sama želela da dolazim, prelep prostor posvećen nezi kože, koje će spojiti moje dve velike ljubavi: ljubav prema kliničkim rezultatima i klasičnoj lepoti.

Elegance Beauty Spa je ostvarenje ovog ideala.

Iskustvo mi je pokazalo da je holistički pristup dugoročnom zdravlju kože od najveće važnosti; na način da se klijent posmatra kao celovito biće..

Zato sam kreirala uslugu ličnog savetovanja, planiranja i lečenja - Elegance Beauty Facials; jer smatram da lepota počinje sa zdravim izgledom kože.

Elegance Beauty Custome Facials su jedinstveno osmišljeni tretmani namenjeni koži svih uzrasta i stanja, uz tradicionalni spa protokol.

Primarno, to znači da sve vreme sarađujem s vama na osmišljavanju plana tretmana, proceduralnih praksi poboljšanja kože i kućnog režima koji su specifični za vaše jedinstvene potrebe kože. Ovo je sjajna polazna tačka za postizanje optimalnog zdravlja za vašu kožu, odmah i kako vreme odmiče. 

U toj misiji sam oslonjena na francusku iskonsku liniju Biologique Recherche koja predstavlja “visoka modu u kozmetici” i najbolja je podrška mom smart beauty konceptu.

Svaki aspekt lečenja i nege prilagođavam jedinstvenim potrebama svakog svog klijenta sa svakom novom posetom, jer meni je stalo.

S ljubavlju,

Danijela