Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Mesoestetic

Mesoestetic je španska farmaceutska kompanija osnovana 1984. godine, specijalizovana za razvoj I proizvodnju najinovativnijih I najefikasnijih rešenja za tretman i negu kože.

 Kompanija je posvećena temeljnom istraživanju proizvoda kako bi pružila dokazane terapijske rezultate za pacijente i profesionalce.

Zahvaljujući stalnim naporima koje ulaže u istraživanje, razvoj i inovacije, kao i strogim sigurnosnim protokolima koje koristi, Mesoestetic-ov tim, sastavljen od profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom, podigao je nivo kvaliteta Mesoestetic proizvoda na najviši nivo na svetu, a njihova efikasnost je dokazana u brojnim stručnim (naučnim i kliničkim) studijama.

Mesoestetic nudi proizvode za:

  • redovnu negu kože;
  • liniju protiv akni;
  • kreme za sunčanje sa SPF 50+;
  • proizvode za negu kose;
  • tretmane za telo protiv celulita.

 U svoje napredne formule uključuje:

-cosmelan - depigmentacijski tretman za lečenje najtežih I tvrdokornih fleka na koži

-mesoprotech – inovativni asortiman proizvoda koji nudi najnapredniju I kompletnu zaštitu od sunca I štetnih efekata UVA/UVB zračenja  kao I infracrvenog zračenja IR I vidljive svetlosti HEV.

-radiance DNA – linija protiv starenja, dizajnirana za lečenje znakova I simptoma karakterističnih za uznapredovalo starenje. Štiti I popravlja ćelijski DNK, sprečavajući buduća oštećenja I usporavajući prevremeno starenje.

-energy C – linija koja sadrži visoku koncentraciju vitamina C, za neverovatan efekat osvetljavanja. 

Kreme za lice
Serum za lice
Maske za lice
Piling za lice
Mleko/Tonik za lice
Zaštita od sunca za lice
Krema za telo
Zaštita od sunca za telo