Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Brightening peel booster - Mesoestetic

Format: 50ml

7,300.00 RSD

Brightening peel booster je nemasni gel za obnavljanje i bistrenje na bazi sinergičke kombinacije glikolne i fitinske kiseline. Glikolna kiselina ima efikasna svojstva pilinga i regeneracije koja proizvode blago ljuštenje, smanjujući stratum corneum i pojačavajući antioksidativne i depigmentirajuće efekte fitinske kiseline. Smanjuje melanogenu aktivnost za ravnomerniju pigmentaciju.
Značajno poboljšava sposobnost kože da zadrži vlagu i reaktivira obnavljanje ćelija dok smanjuje lezije i fleke na bazi pigmenta. Pore su vidljivo manje, a dishromija bledi, ostavljajući kožu svetlijom i blistavom, ujednačenog tona.
Pogodan za tretman kože sa tamnim flekama, neujednačenim tonom, flekama i znacima fotostarenja.

Prednosti Brightening peel booster-a:
  • Koriguje i sprečava pojavu tamnih fleka
  • Stimuliše obnavljanje ćelija za glatku teksturu kože
  • Vraća svetao, blistav ten uz ujednačeniji ton kože
  • Pogodno za sve tipove kože
Kako se koristi Brightening peel booster:

Koristi je jednom dnevno, uveče.
Nanesite noću na čistu, suvu kožu lica, vrata i dekoltea, izbegavajući područje oko očiju. Tokom nanošenja može se javiti blagi osećaj peckanja. Ne nanositi na rane i/ili iritiranu kožu.

INGREDIENTS

AQUA, ALCOHOL, GLYCOLIC ­ACID, POLYQUATERNIUM-­10, PHYTIC ­ACID, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, DISODIUM ­EDTA, PARFUM

Free From

Nut-Free, Palm Oil-Free, Perservative-Free, Animal derivative free (Vegan), Silicone-Free, Paraffin-Free, PEG-Free, Microplastic-Free, Paraben-Free, Ethanolamine-Free, Formaldehyde-Free, Formaldehyde Dossciiate-Free, Pigment-Free, Tenside-Free, Ammonia-Free, Aluminium-Free, Sulphate-Free, Siloxane-Free, Phtalate-Free, Mineral-Free, Dye-Free