Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Aox ferulic - Mesoestetic

Format: 30ml 

16,200.00 RSD

Aox ferulic je koncentrovani tretman protiv starenja koji sprečava i deluje protiv oksidativnog oštećenja ćelija. Štiti fibroblaste i poboljšava sintezu kolagenih vlakana. Biološki štit protiv oksidacije koju proizvode UVB, UVA, IR i VIDLJIVA SVETLOST (HEV). Štiti prirodni antioksidativni sistem i barijernu funkciju kože. Sprečava foto i hrono starenje.
Svakodnevno izlaganje svetlosnom zračenju računara, tableta i ekrana pametnih telefona ima snažan uticaj na proces starenja kože. Visokoenergetska vidljiva (HEV) svetlost može dovesti do starenja kože, sa vidljivim posledicama kao što su bore, tamne fleke, tupa koža i znaci mlohavosti.
Askorbinska kiselina je najčistiji oblik vitamina C i sa visokom koncentracijom od 15% u Aox Ferulic, moćni antioksidativni kvaliteti se isporučuju na kožu. Pored askorbinske kiseline, 0,5% ferulne kiseline štiti fibroblaste kože od svetlosnog zračenja i upale izazvane suncem. Vitamin E i peptidi u ekskluzivnom kompleksu protech-cell u količini od 1,5% jačaju antioksidativno dejstvo.
Indikovano za sve tipove kože za jačanje odbrambenih mehanizama protiv oksidativnih procesa koji izazivaju starenje kože i fotoindukovana oštećenja. Pomaže u zaštiti ćelija odgovornih za proizvodnju kolagena i elastina i pomaže u povećanju njihovog kapaciteta za sprečavanje i ispravljanje vidljivih znakova starenja kože.

Prednosti Aox ferulic:
  • Pruža biološki štit protiv štetne oksidacije.
  • Sprečava oksidativno oštećenje ćelija dok štiti fibroblaste i poboljšava sintezu kolagenih vlakana.
  • Štiti prirodni antioksidativni sistem i barijernu funkciju kože.
  • Trenutni i vidljivi sjaj kože
Kako se koristi Aox ferulic:

Nanesite na čistu i suvu kožu, dva puta dnevno, ujutru pre uobičajenog tretmana kremom ili kremom za sunčanje. Svakodnevna primena se savetuje da dopuni delovanje kreme za sunčanje ili kreme protiv starenja, bez obzira na starosni profil.
Preporučuje se naknadno nanošenje kreme za sunčanje SPF50+ kako bi se obezbedila potpuna akcija protiv sunčevog zračenja.

 INGREDIENTS

AQUA, PEG-8 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, ASCORBIC ACID, PROPANEDIOL, ETHOXYDIGLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, FERULIC ACID, BIS-ETHYLHEXYL HYDROXYDIMETHOXY BENZYLMALONATE, PHENOXYETHANOL, DIMETHYL MEA, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Free From

Nut-Free, Silicone-Free, Paraffin-Free, Microplastic-Free, Paraben-Free, Ethanolamine-Free, Formaldehyde-Free, Formaldehyde Dossciiate-Free, Pigment-Free, Tenside-Free, Ammonia-Free , Aluminium-Free, Sulphate-Free, Siloxane-Free, Phtalate-Free, Mineral-Free, Dye-Free

 

Slični proizvodi