Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
La fervance best brand

La Fervance

La Fervance logo

Šta izdvaja LA FERVANCE od svih ostalih brendova za negu kože?

LA FERVANCE je nezavisna originalna i autentična australijsko-francuska kompanija - stručnjaci za održivu luksuznu lepotu.


Osnivač LA FERVANCE, Melissa Obeid, režirala je i nadgledala svaki aspekt profila proizvoda, performansi, porekla sastojaka, pakovanja i ispitivanja. Stvorena u izuzetnoj saradnji sa najuspešnijim francuskim naučnicima iz oblasti kozmetike i najsavremenijim laboratorijama - poreklom iz svetski poznate Kozmetičke doline.

LA FERVANCE je „Made in France“ u skladu sa najstrožim svetskim propisima za proizvodnju prestižne, održive luksuzne lepote. Naša efikasnost proizvoda, sigurnost, rigorozne procedure i usklađenost sa propisima su apsolutni prioriteti.

LA FERVANCE je razvio kolekciju vrhunskih proizvoda visokih performansi - pored ECLAT EXTRAORDINAIRE, koji će biti objavljeni tokom 2021. i kasnije. Pratite nas, za održivu luksuznu lepotu.

La Fervance kreme


LA FERVANCE formulacije su savršeno uravnotežene i u potpunosti originalne. Složeni sistem 100% konzervansa koji osigurava stabilnost njihovih aktivnih formulacija, dizajniran je da uspešno usmeri dnevni ritual, eliminišući potrebu za prekomernim brojem proizvoda


Melissa Obeid La Fervance


„LA FERVANCE će rezonirati sa onima koji traže autentičnost, integritet i stvarne rezultate.“ - Melissa Obeid osnivač La Fervance.