Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

The La Fervance Gommage Extraordinaire

Format: 100 ml / 3.38fl

16,200.00 RSD
GOEX001
Gommage Extraordinaire - 100% prirodno poreklo i 100% proizvedeno u Francuskoj.

Dizajniran kao savršen spoj sa našim kultnim, nagrađivanim multi-ritualnim balzamom za lepotu ECLAT EXTRAORDINAIRE.
Izrađen sa najuspešnijim francuskim kozmetičkim naučnicima, dermatolozima i zanatlijskim partnerima kako bi stvorio 100% originalnu kompoziciju, predstavljenu u ručno izrađenoj ambalaži koja se 100% može reciklirati i upotpunjenu specijalnim mirisima kreiranim ekskluzivno za LA FERVANCE u parfemskoj meki Grassea.
Gommage Extraordinaire je bogat emulzijom šećernog etra koja se tokom masaže progresivno pretvara u ulje, oslobađajući svoja prirodna sredstva za piling i odajući blagi osećaj zagrevanja. Pored toga, tokom ispiranja formula postaje mlečna, nakon kontakta sa vodom.
Njegovo piling delovanje je prirodno zahvaljujući prahu semena makadamije u kombinaciji sa prirodnim peskom i organskim šećerom.
Efikasno uklanja nečistoće i nepravilnosti uzrokovane mrtvim ćelijama na površini epidermisa. Koža je meka, glatka i zaista poboljšana. Takođe neguje kožu, pomaže u vlaženju i ubrzavanju deskvamacije kože, boreći se sa neravnomernom pigmentacijom kože i objedinjujući izgled tena.


Zašto radi?

Gommage Extraordinaire sadrži glavne aktivne sastojke, poput tropskog voća uzgojenog u Australiji: ekstrakte manga, papaje i ananasa. Ovaj kompleks ekstrakta bogat je proteolitičkim enzimima i ima aktivnost uklanjanja slobodnih radikala. Ekstrakt australijske makadamije, biljni ugalj (od bambusa bogatog silicijum dioksidom), prirodni piling (francuski kvarcni pesak u prahu, koštice masline iz Provanse), obogaćen čistom morskom vodom i ekstraktom francuskih crvenih algi (palmarija), pruža bogatstvo magnezijuma, kalijuma, kalcijum, elementi u tragovima sa svojstvima uravnoteženja, prečišćavanja i remineralizacije.

Kakvi se rezultati mogu očekivati?

Očekuju se rezultati dermatoloških, kliničkih, instrumentalnih i potrošačkih studija nakon samo 28 dana upotrebe Gommage Extraordinaire;

* Prečišćena koža - 95% testiranih

* Nežni piling - 95 % testiranih

* Zaglađena koža - 85% testiranih

* Smanjenje pigmentacije - 75% testiranih

* Zategnute pore -65% testiranih

* Smiruje čula svojim opojnim prirodnim mirisom specijalno iz Grassea.


Uputstvo za upotrebu: Nanesite tanak sloj na čisto i suvo lice i vrat, izbegavajući područje oko očiju. Ostavite najmanje 10 minuta. Masirajte kružnim pokretima lagano navlaženim rukama dok se nega ne pretvori u mlečnu kupku sa delikatnim mirisom. Isperite vodom. Koristite 1 ili 2 puta nedeljno.

Ovaj ritual se može pratiti tankim slojem Eclat Extraordinaire.


Koja je svrha Gommage Extraordinaire -a?

Gommage Extraordinaire je nov i inovativan proizvod, formulisan sa emulzijom etra šećera koja se tokom masaže postepeno pretvara u ulje, oslobađajući svoje prirodne pilinge i stvarajući blagi osećaj zagrevanja. Osim toga, formula tokom ispiranja postaje mlečna u kontaktu sa vodom.

Njegovo piling dejstvo je prirodno zahvaljujući prahu semenki makadamije u kombinaciji sa prirodnim peskom i organskim šećerom. Efikasno uklanja nečistoće i nepravilnosti uzrokovane mrtvim ćelijama na površini epidermisa. Koža je mekana, glatka i zaista poboljšana. Takođe neguje kožu, pomaže u vlaženju i ubrzava deskvamaciju kože i ponovo se bori protiv neujednačene pigmentacije kože. Gommage Extraordinaire pruža dobrobit, čistoću i ravnotežu epidermisu. Koža izgleda neverovatno, sa energijom i zdravim sjajem. 

Dizajniran je sa tri posebne akcije

  • Savršen piling: Osvežavajući piling, obogaćen morskom vodom bogatom mineralima i ekstraktom morskih algi Palmaria Palmata. Nežno čisti i stimuliše obnavljanje ćelija. Koža je vidljivo glađa i ponovo teksturirana.
  • Tretman za pročišćavanje: Nega za pročišćavanje kože koja nežno hvata i uklanja sve nečistoće (mrtve ćelije, zagađujuće čestice, sebum) putem formule koja kombinuje prednosti biljnog uglja sa prirodnim pilingom, promovišući efikasno uklanjanje nedostataka kože i zatezanje pora.
  • Prolepšavanje: Obogaćen australijskim kompleksom voća, posebno tropskim AHA i ekstraktom makadamije, Gommage Extraordinaire se može primeniti kao maska za nahranjenu, regenerisanu i blistavu kožu!


GOMMAGE EXTRAORDINAIRE
Med
Forest
Mountains
Snow
ANISEED MYRTLE LEAF (ANETHOLEA ANISATA)
MOUNTAIN PEPPER LEAF (TASMANNIA LANCEOLATA)
ALL-NATURAL SUGAR-ESTERS BASIS
WILD ROSELLA FLOWER (HIBISCUS SABDARIFFA)
BAOBAB PULP GEL