Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

The La Fervance Contour and Sculpting Kit

9,400.00 RSD

La Fervance komplet za konturisanje i oblikovanje kombinuje plavi sodalit za lice i plavi sodalit valjak za lice za maksimalan efekat.


Plavi sodalitni valjak za lice koristi se za minimiziranje pojave finih linija, bora, nadutosti i upale, dok promoviše obnavljanje ćelija i poboljšava elastičnost/ton kože. Kada otkotrljate kamen od sredine ka ivicama lica, on opušta mišiće lica, smanjuje napetost i pruža osećaj blagostanja. Pomaže u podržavanju limfne cirkulacije i stimuliše akupunkturne tačke na licu i nudi mnoge prednosti.

Plavi sodalit za lice je drevni ritual za koji je naučno dokazano da povećava cirkulaciju za 400% i urezan je posebno za upotrebu na licu. Nanesite sloj Eclat Ektraordinaire pre masaže da biste poboljšali dublje prodiranje njegovih visoko aktivnih sastojaka, a zatim koristite kristal pokretima nagore, pomerajući se od centra lica ka spolja i od vrha vrata do predela grudi.

Napravili smo naše La Fervance alate za masažu oko kamena plavog sodalita, jer je kamen umirujući, donoseći emocionalnu ravnotežu, čineći ga vrhunskim alatom za opuštanje kada se koristi u kombinaciji sa TransformActive teksturama i umirujućim mirisom Eclat Ektraordinaire. Može da umiri um, poboljša samopouzdanje, uravnoteži metabolizam, ojača imuni sistem i bori se protiv oštećenja zračenja tako što upija elektromagnetni smog. Prednosti koje su važne tokom ove globalne pandemije zdravlja i rada od kuće.

  •  Pomaže trenutnom oblikovanju i smanjenju nadutosti lica.
  •  Promoviše limfnu drenažu. – koji u kombinaciji sa zlatom u Eclat Ektraordinaire je savršena kombinacija.
  •  Pomaže u zatezanju i smanjenju pojave pora.
  •  Radi na poboljšanju teksture i tonusa kože.
  •  Pruža umirujuću masažu lica i osećaj hlađenja za ublažavanje stresa.
  •  Minimizira pojavu tamnih podočnjaka.
  •  Ručno odabrano od najčistijeg, održivo ubrano.


 Prvo nanesite Eclat na lice. Okrenite se horizontalnim pokretima prema gore, radeći od vrata prema čelu uz lagani pritisak. Okrenite mali kraj od unutrašnjeg ugla oka do slepoočnica.

Najbolje je koristiti uveče pre spavanja ili nanošenje šminke ujutru za ublažavanje nadutosti i na kraju dugog dana.


Plavi sodalit Roller i Gusha možete da čuvate u frižideru kako biste sprečili natečenost. Umirujući efekat ohlađenog plavog sodalita je iskustvo kod kuće, na nivou spa centra.


Vaš kristalni valjak treba obrisati suvom ili malo vlažnom maramicom samo na kristalnim delovima. Nemojte prati vodom.

Veličina i oblik: Svaki valjak je napravljen od 100% prirodnog kamena, tako da je svaki valjak i kameni kristal jedinstven u obliku i boji


The La Fervance Contour and Sculpting Kit
la fervance roler
The La Fervance Contour and Sculpting Kit