Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

WiQo hranljiva i hidratantna krema za lice za suvu kožu

Format 50ml

8,500.00 RSD

WiQo hranljiva i hidratantna krema za lice za suvu kožu hidrira i neguje kožu koja je u stavnom nedostatku ili promenjena zbog starosti i atmosferskih uticaja (sunce, vetar, hladnoća). Upotreba ove visoko hidratantne kreme je neophodna nakon ambulantnih pilinga kože, koji uklanjaju zaštitni film kože. Upotrebom ovog proizvoda sprečava se isušivanje kože usled prekomernog transkutanog isparavanja koje može uzrokovati svrab, crvenilo i pucanje. 

Indikacije:

Pogodno za lice, vrat i dekolte. Štiti kožu lišenu fizioloških zaštitnih supstanci od hemijskog pilinga ili drugih estetskih medicinskih tretmana. Dobro podnosi čak i najreaktivnija koža. 

Upotreba:

Primenite ujutru i uveče i kad god je to potrebno. Preporučujemo upotrebu WiQo hranljive i hidratantne kreme za lice za suvu kožu sa WiQo tečnošću za zaglađivanje lica. Kombinovano delovanje ova dva proizvoda pomaže u održavanju kože stalno aktivnom i stimulisanom. 

Napomena:

Biljni ekstrakti sadržani u WiQo hranljivoj i hidratantnoj kremi za lice mogu imati razlike u boji i teksturi bez uticaja na kvalitet i svojstva proizvoda.