Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

WIQO DERMOKOZMETIKA ZA LICE I TELO

Italijanska umetnost lepote

WiQo cosmetics je italijanski brend proizvoda koji projačavaju efekat PRX T33 tretmana.

U pitanju je izuzetna i ekskluzivna linija za negu kože, a od sada su ovi proizvodi dostupni i kod nas!

Proizvodi iz linije WiQo stvoreni su na osnovu znanja i iskustva dermatologa, kojima je primarni cilj zdravlje i dobrobit kože.

WiQo linija razvijena je uz najnaprednijih naučnih istraživanja. Održavanje zdravlja kože postiže se programom koji zadovoljava njene glavne potrebe: zaštitu, prevenciju i doprinos.

Trening za održavanje zdravlja kože, u tri ključna koraka:

  1. zaštita od štete izazvane spoljnim uticajima (UV zračenje, klima, zagadjenje),
  2. prevencija koja obezbedjuje hranu za zaštitu prirodnog hidro-lipidnog filma
  3. stimulacija regeneracije kože kako bi se sprečila epidermalna atrofija sa borama i opuštanjem kao posledicama.


WIQo proizvodi zadovoljavaju potrebe svih tipova kože i svih starosnih grupa; kozmetika ima 4 ključna preparata:

  1. WIQo NOURISHING AND MOISTURIZING CREAM u varijanti za suvu ili normalnu i kombinovanu kožu obezbedjuje koži hranljive i zaštitne supstance koje joj nedostaju: protivupalni ekstrakti ehinacee, vitamine A i E koji imaju antioksidantno delovanje i pospešuju elastičnost kože. Krema za suvu kožu obogaćena je visokom koncentracijom hranljivog ši butera i pogodna je za negu nakon estetskih medicinskih tretmana (površinskih piling i biorevitalizacije bez igala), za modifikovanje hidro-lipidnog filma.
  2. WIQo SMOOTHING FACE FLUID za lice
  3. ICP Cream (Invisible Colored Protective)Da bi ujednačio pigmentaciju kože, WiQo ima savršeno kombinovano rešenje: Program za osvetljavanje kože. Da bi se koristili tokom leta ili kao celogodišnji tretman lepote, dermokozmetički obrnuti serum i ICP krema (Invisible Colored Protective) SPF 50, kada se redovno nanose, sprečavaju pogoršanje postojećih mrlja od sunca ili postinflamatornih hiperpigmentacija i sprečavaju stvaranje novih zahvaljujući njihovim aktivnim supstancama i zaštitnim svojstvima. Dostupna u 2 nijanse Light i Medium
  4. ELASTICIZING ANTI-DRYNG BODY CREAM za telo, preparati zasnovani na glikolnoj kiselini niže ph vrednosti održavaju elastičnost kože.Prirodna pH vrednost kože je oko 5.5. Primenom ovih proizvoda, snižava se ph vrdnost, zahtevajući od kože da radi vrstu prirodne “gimnastike” kako bi povratila fiziološku vrednost pH. Koža ne stiče naviku na ovaj proces, pa se zato svakodnevnom primenom proizvoda održava njena kontinuirana aktivnost.


Nema proizvoda u ovom odeljku