Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

WiQo hranljiva i hidratantna krema za lice za normalnu ili kombinovanu kožu

Format 50ml

8,500.00 RSD

WiQo hranljiva i hidratantna krema za lice za normalnu ili kombinovanu kožu pruža hranljive sastojke i supstance potrebne svim tipovima kože da bi se dobila idealna i dugotrajna hidratacija.

Indikacije:

Pruža hranljive sastojke i zaštitne supstance koje su potrebne čak i normalnim ili kombinovanim kožama da bi se održala optimalna hidratacija lica, vrata i dekoltea.

Upotreba:

Nanesite ujutru i uveče na čistu kožu nakon fluida, i kad god je potrebno, na lice, vrat i dekolte. Preporučujemo upotrebu WiQo hranljive i hidratantne kreme za lice za normalnu ili kombinovanu kožu sa WiQo fluidom za zaglađivanje lica. Kombinovano delovanje ova dva proizvoda pomaže u održavanju kože stalno aktivnom i stimulisanom. 

Napomena:

Biljni ekstrakti sadržani u WiQo hranljivim i hidratantnim kremama za lice mogu prouzrokovati promene u boji i konzistenciji bez uticaja na kvalitet i svojstva proizvoda.