Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

WiQo Fluid za zagladjivanje lica

Format 30ml

7,700.00 RSD

Dermokozmetički proizvod koji sadrži glikolnu kiselinu sa niskim pH (8%) sa uravnoteženom formulom za kožu i certificiranim nekomedogenim. Iako je pH oko 3, proizvod dobro podnosi sve vrste kože i ne izaziva peckanje.
Nakon primene WiQo Smoothing Fluida za lice, biohemijski mehanizmi kože moraju da obnove sniženi pH na prvobitnu vrednost, pa je potrebno pričekati najmanje 30 minuta pre nanošenja druge kreme, kako ne bi poništili efekat kiselog proizvoda. Da bi vratio pH vrednosti kože na prirodni nivo, enzimski sistem primorava kožu na svakodnevnu rutinu vežbanja i da ostane uvek aktivna u dermalnoj stimulaciji.

Indikacije:

Pogodno za sve tipove kože i može se koristiti i tokom letnjih meseci (izbegavati oštećenja kože izazvana UV zracima).

Upotreba:

Za masnu kožu može se koristiti kao jedini tretman, a za ostale tipove kože neophodno je koristiti u kombinaciji sa jednom od WiQo hranljivih i hidratantnih krema.
WiQo Fluid za zaglađivanje lica najbolje deluje kada se koristi najmanje 30 minuta pre nanošenja bilo kog drugog proizvoda.

Preporučuje se dosledna i neprekidna upotreba.

Napomena:

Izbegavati područje oko očiju.
Naneti samo na neoštećenu kožu.
Držati van domašaja dece.
Može oštetiti osetljive predmete (bisere, kontaktne leće).
Preporučujemo upotrebu odgovarajuće kreme za sunčanje tokom dužeg izlaganja suncu.
Za prvih nekoliko primena blago peckanje i blago crvenilo su normalni.