Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

WiQo Elastična krema protiv isušivanja kože

Format 200ml

8,260.00 RSD

WiQo Elastična krema protiv isušivanja kože deluje podsticajno, hranljivo i zaštitno, pružajući tako kompletan tretman za specifične potrebe kože tela.

Formulirana je sa optimalnim procentom glikolne kiseline pri niskom pH kako bi pospešio progresivno poboljšanje elastičnosti i hidratacije kože.

Ekstrakti biljaka sadržani u WiQo elastičnoj kremi za telo protiv isušivanja kože daju esencijalne aminokiseline, vitamine A, B, za vraćanje elastičnosti i čvrstoće kože. Njegovi aktivni sastojci čine ga kompletnim tretmanom za brojne nedostatke poput opuštanja kože, uporne suvoće i pomažu u sprečavanju strija u trudnoći i pubertetu.

Indikacije:

Aktivira sposobnost kože tela da ostane hidrirana i elastična.

Upotreba:

Nanesite WiQo elastičnu kremu za telo protiv suvoće jednom dnevno, ujutro ili uveče. Nanesite dva puta dnevno na područja debele kože ili kada je to vašoj koži potrebno. Ova krema se posebno preporučuje za upotrebu tokom leta, kako bi se izbegla suvoća koja se stvara na koži isušenoj od sunca, posebno na rukama i nogama. Njegovo zaglađivanje rezultiraće intenzivnijim i dugotrajnim sunčanjem.

Napomena:

Lagano peckanje koje traje nekoliko trenutaka nakon nanošenja je normalno u prvim periodima nanošenja. Ne nanositi na oštećenu, crvenu ili upaljenu kožu, u naborima tela ili na lice. Prekinite upotrebu ako se crvenilo nastavi ili pogorša. Izbegavajte kontakt sa očima i sluznicama. U slučaju kontakta, isprati vodom.

Poželjno je naneti kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom koji odgovara fototipu kože pre izlaganja suncu.

Ne koristiti na dečjoj koži mlađoj od 12 godina.

Elastična krema za telo protiv suvoće WiQo može oštetiti osetljive predmete (bisere, kontaktna sočiva).