Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
Ušteda 21%

Veštine prodaje proizvoda i usluga u Beauty Industriji

Preporučena cena: 29,500.00 RSD
23,364.00 RSD
Uštedićete: 6,136.00 RSD (21%)
+

Otkrijte TAJNE uspešne prodaje u Beauty Industriji!

Da li želite da postanete vrhunski stručnjak u prodaji proizvoda i usluga u beauty industriji? Sada imate priliku da naučite od najboljih!

Predstavljamo vam naš ekskluzivni kurs "Veštine Prodaje Proizvoda i Usluga u Beauty Industriji", kreiran od strane Danijele Vukojević, vlasnice Elegance Beauty Academy sa više od 16 godina iskustva u ovoj industriji.

Šta ćete naučiti na kursu:

Tehnike uspešne prodaje proizvoda i usluga u beauty sektoru.
Kako izgraditi poverenje sa klijentima i razumeti njihove potrebe. Saveti za efikasno prezentovanje proizvoda i tretmana.
Kako rešiti izazove u prodaji i prevazići prepreke.
Praktične veštine za povećanje prodaje i zadovoljstva klijenata.

Ovaj kurs je idealan za sve koji žele unaprediti svoju karijeru u beauty industriji, bez obzira da li ste kozmetičar, vlasnik salona, ili prodavac proizvoda za negu kože i šminke.

Bonus: Svi polaznici dobijaju sertifikat Elegance Beauty Academy, priznat u industriji lepote.
Ne propustite priliku da naučite od stručnjaka sa bogatim iskustvom u beauty industriji! Prijavite se odmah i zakoračite na put ka uspehu u prodaji proizvoda i usluga u beauty svetu.