Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Swiss Perfection logo

TRETMANI TELA

Elegance Beauty Spa je jedna od nekoliko odabranih lokacija širom sveta koja nudi kolekciju personalizovanih luksuznih preparata protiv starenja za lice i telo brenda Swiss Perfection i njihovih prepoznatljivih proizvoda.
Renomirana anti-aging klinika kompanije Swiss Perfection u Švajcarskoj bila je pionir u stvaranju prve celularne kozmetičke linije na svetu. Veoma je ponosna što je stvorila kompleks zasnovan na biljnim ćelijama sa nazivom Cellular Active IRISA*, dobijen jedinstvenim procesom ekstrakcije iz korena biljke Iris Germanica. Ovaj ekskluzivni sastojak svih njihovih proizvoda, bogat enzimima i proteinima, omogućava povećanu oksigenaciju tkiva, pruža optimalnu hidrataciju, stimuliše ćelijski metabolizam, dok istovremeno podstiče prirodni proces obnove kože.

Swiss Perfection logo Swiss Perfection logo

Stručno propisani tretmani za lice kompanije Swiss Perfection zasnovani su na jedinstvenom transdermalnom sistemu protiv starenja koji uključuje dubinsko čišćenje, maske za tretmane, masažu i prilagođenu naknadnu negu.

Koristeći kompleks Cellular Active IRISA* i inovativnu tehnologiju, svaki tretman lica prilagođen je u cilju postizanja mladalačkog, glatkog i prirodno blistavog tena.

Swiss perfection nega tela Danijela

Savršene noge

Ovaj specifičan ciljani tretman donosi stimulativnu i opuštajuću svežinu Vašim nogama i stopalima. Pruža osećaj lakoće i ugodnosti, podstiče mikrocirkulaciju i daje stopalima i nogama predivan izgled.
40 min/14.000 rsd

Eksfolijacija kože tela

Ovaj veoma relaksirajući tretman ukljčuje piling koji stimuliše cirkulaciju, uklanja mrtvećelije i nečistoću, a pritom regeneriše kožu čineći je mekom i glatkom.
45 min/16.000 rsd

Učvršćivanje kože tela

Tretman koji ima za cilj borbu protiv gubitkačvrstine i elastičnosti trenutno pruža vidljiverezultate. Toplota aktivira dejstvo proizvoda, čime se poboljšava struktura kože. Ona doživljava revitalizaciju i postaje neverovatnoglatka, a proizvodnja kolagena se povećava. Rezultat ovog tretmana je vitka, tanka izategnuta silueta.
60 min/21.000 rsd

Anticelulit tretman

Tretman namenjen pravom preoblikovanju telaima za cilj borbu protiv celulita, pomorandžinekore i opuštene kože. Toplota aktivira dejstvoproizvoda. Ostavlja duboki osećaj lakoće iblagostanja. Koža tela postaje zategnuta i čvrsta.
60 min/18.000 rsd

Detoksikacija kože tela

Jedinstvena mešavina morskih algi bogatihmineralima i oligoelementima zagladjuje kožu idaje joj novu energiju. Omogućava obnavljanje, revitalizaciju i pročišćavanje tela od toksina naćelijskom nivou. Glavni aktivni sastojak kaolin (poznat i kao bela glina) vrši nežnu eksfolijacijukože, uklanja nečistoću i pospešuje cirkulaciju ieliminaciju toksina. Bolja oksigenacija ćelijadaje vitalnu kožu, doprinosi izbacivanju viškatečnosti i stimuliše metabolizam masti, čimeupotpunjuje program gubitka težine ilieliminacije celulita. Toplota aktivira dejstvoproizvoda i otpuštanje toksina, izazivajućiosećaj duboke relaksacije i blagostanja koji trajesatima posle tretmana. Koža je zaglađena, jedrai dobija zdrav izgled.
60 min/21.000 rsd

Masaža za podmlađivanje kože tela

Swiss Perfection masaža tela ima korisnodejstvo na sve sisteme ljudskog tela, podstičeosećaj dobrostanja, poboljšava izgled kože ipozitivno utiče na zdravlje. Tretman otklanjanapetost i opušta mišiće, omogućava boljucirkulaciju krvi i limfe. Proizvodi za ovumasažu obogaćeni su kompleksom Cellular Active IRISA, koji ima izuzetno podmlađujućedejstvo. Koža postaje glatka, zategnuta ihidrirana.
60 min/24.000 rsd

USKORO