Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK
Venus Freeze

Venus Freeze™
anti-aging treatments

pruža udobne tretmane protiv starenja koji zatežu kožu i smanjuju bore bez operacije ili zastoja. Rezultat je primetno osvežen i mladalački izgled.

Venus Freeze™ pruža udobne tretmane protiv starenja koji zatežu kožu i smanjuju bore bez operacije ili zastoja. Rezultat je primetno osvežen i mladalački izgled.

Uživajte u lepoti mlađe kože
Saznajte zašto je Venus Freeze™ pravi izbor za vas!

Kako starimo, naša tela prirodno proizvode manje kolagena, što dovodi do toga da koža izgleda primetno starija. Venus Freeze™ pruža izuzetno udobno, nehirurško rešenje koje koristi moć tehnologije radio frekvencije za povećanje proizvodnje kolagena zagrevanjem dubljeg sloja tkiva ispod kože. Ovaj tretman radi na izglađivanju finih linija i bora, zatezanju opuštene kože i vraćanju osveženog, mlađeg izgleda.

How it works

Kako to radi

Venus Freeze™ funkcioniše korišćenjem kombinacije višepolarnih radio frekvencija i pulsnih elektromagnetnih polja. Dve tehnologije rade unisono da bezbedno i udobno zagreju tkivo ispod površine vaše kože, što podstiče telo da proizvodi više kolagenskih i elastinskih vlakana. Ovaj proces rezultira čvršćom, glađom kožom koja na površini izgleda primetno mlađe.

BEZBEDNO ZA SVAKI TON KOŽE:

Radio frekvencija je dokazano bezbedna i efikasna za sve tenove kože, čak i za tamnije tonove kože.

PRIMETNI REZULTATI:

Uživajte u glatkijoj, zategnutoj koži nakon samo nekoliko brzih tretmana.

UDOBNO BEZ ZASTOJA:

Tretmani su izuzetno ugodni i možete se vratiti svom danu odmah nakon toga.

Često postavljana pitanja


Sve što treba da znate o tretmanu Venus Freeze™

PRE TRETMANA

Idealan kandidat je svako ko počinje da gubi deo elastičnosti svoje kože i počinje da pokazuje rane znake finih linija, bora i opuštenosti.
Iz bezbednosnih razloga, možda nećete moći da dobijete ovaj tretman ako imate/su:

  • Aktivno zapaljenje i/ili infekcija u području lečenja
  • Aktuelnost ili istorija raka
  • Degenerativna neurološka bolest ili bilo koja druga bolest oko područja lečenja koja je izazvana toplotom (npr. herpes)
  • Unutrašnji defibrilator/pejsmejker
  • Metalni implantati (osim zubnih) u oblasti lečenja
  • Nekontrolisani poremećaj štitne žlezde
  • Proširene vene
  • Trudna ili ste na IVF proceduri
  • Autoimune bolesti povezane sa kožom
  • Silikonski implantati i/ili injekcije u tom području

Da. Venus Freeze™ koristi tehnologiju radio frekvencija, za koju je dokazano da je bezbedna za sve tonove kože, uključujući tamnije puti.

Apsolutno. Dok tačno vreme lečenja može da varira u zavisnosti od svakog pojedinačnog pacijenta, tipična sesija obično traje samo 15 do 30 minuta.

Verovatno će vam trebati 6-8 tretmana po oblasti. Tačan broj potrebnih sesija zavisi od svakog pojedinačnog pacijenta i oblasti u kojoj se rade.

Sesije tretmana su u razmaku od jedne nedelje.

Sve što treba da uradite je da se uverite da vam je koža čista pre tretmana, što znači da nema losiona, krema ili šminke. Takođe uklonite sav nakit oko oblasti koju tretirate.

TOKOM LEČENJA

Svaka sesija može trajati od 15 do 30 minuta, u zavisnosti od toga koja se oblast tretira.

Osetićete kako se aplikator polako zagreva dok vaša koža ne dostigne potrebnu temperaturu i ostane unutar terapeutskog temperaturnog opsega. Ako osećate da postaje prevruće, samo obavestite operatera i on će moći da podesi podešavanja kako bi bilo udobnije.

Tretmani su izuzetno ugodni. Neki su uporedili sa osećajem opuštajuće masaže toplim kamenjem. Neki pacijenti su čak i zaspali tokom lečenja.

NAKON TRETMANA

Verovatno ćete se osećati prilično opušteno. Tretman je udoban i upoređen je sa opuštajućom masažom toplim kamenjem. Neki pacijenti su čak i zaspali dok su se lečili.

Tretmani su kumulativni, što znači da će vam trebati više od jednog da biste videli trajne rezultate. Nakon poslednje sesije u vašem planu lečenja, vaši rezultati će nastaviti da se razvijaju do 3-4 meseca. Međutim, vaše lice i telo će nastaviti da stare, pa se tretmani održavanja preporučuju jednom mesečno ili svaka 3-4 meseca, u zavisnosti od svake osobe.

Apsolutno nije potrebno vreme zastoja. Područje može izgledati malo crveno i biti toplo, ali to bi trebalo da nestane u roku od jednog ili dva sata.

Ništa! Možete se vratiti svom dnevnom rasporedu odmah nakon sesije.

Da, ako ste imali tretman na licu, možete da nanesete šminku odmah nakon sesije.