Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Sviss Perfection Cellular Purifiing Gel 100ml - gel za čišćenje ćelija

Format: 100ml

13,800.00 RSD
Čisti kožu dok čuva njen hidrolipidni film

Gel za pročišćavanje ćelija nežno uklanja nečistoće bez uticaja na hidrolipidni film. Ovo sredstvo za čišćenje sa teksturom gela bogato je prirodnim aktivnim sastojcima koji umiruju i revitaliziraju kožu. Njegova umirujuća, hidratantna i regenerativna svojstva omogućavaju zadržavanje vode u tkivu. Koža postaje otpornija na svakodnevne štetne uticaje i tako održava mladalački izgled.

- Uklanja sve tragove šminke i zagađenih čestica, istovremeno čuvajući hidrolipidni film
- U svom sastavu ima umirujuće prirodne ekstrakte
– Ubrzava regeneraciju ćelija i suprotstavlja se štetnim efektima slobodnih radikala

Glavni aktivni sastojci:

Efekat protiv starenja
– Cellular Active IRISA
Vraća koži sve karakteristike mlade kože tako što stimuliše metabolizam ćelija, ubrzava regeneraciju ćelija, povećava oksigenaciju tkiva, balansira pH vrednost kože, što obezbeđuje zaštitu od potencijalno štetnih faktora spoljašnje sredine.
Zaštitni efekat
- Mikroproteini pšenice
Mikroproteini se uglavnom sastoje od oligopeptida, umiruju kožu i pružaju prijatan osećaj. Imaju antiinflamatorno dejstvo i štite keratinocite od štetnog dejstva UVB zračenja. Oštećenje tkiva je smanjeno zahvaljujući aktivnom kiseoniku.
- Bisabolol
Prirodni aktivni sastojak biljnog porekla koji štiti kožu od svakodnevnih štetnih efekata i ubrzava proces oporavka.
– Ekstrakt kamilice
Bogat polifenolima i fitonutrijenti, ubrzava regeneraciju ćelija i suprotstavlja se štetnim efektima slobodnih radikala. Štiti kožu od oštećenja životne sredine i usporava znake starenja.

Kako se koristi

Nanesite ujutru i uveče na vlažnu kožu lica i vrata. Nežno masirajte jedan minut da biste stimulisali mikrocirkulaciju. Temeljno isperite toplom vodom.

Potvrđen efekat

Uklanja prljavštinu, šminku i zagađene čestice bez oštećenja kože. Održava nivo vlažnosti kože, koja postaje potpuno čista i osvežena.

Slični proizvodi