Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Leonor Greyl

Leonor Greyl

Kao začetnik prirodne nege kose 1968. godine, Leonor Greyl od tada stvara izuzetne proizvode visokog kvaliteta, koristeći najbolje sastojke prirodnog porekla koji daju vrhunske rezultate i čine kosu blistavom i prelepom.

Ovo je jedinstvena filozofija zasnovana na inovativnom konceptu personalizovane nege. Leonor Greyl, zahvaljujući svom iskustvu i znanju, unosi novine u stvaranju nežnih proizvoda na bazi prirodnih blagih sastojaka, savršeno prilagodjenih različitim stanjima kože glave i kose i njihovim estetskim zahtevima.

Ekološki proizvodi koji štite okolinu i nisu testirani na životinjama.
Svi proizvodi su bez silikona, parabena i SLS/ SLES sulfata.

Linija od 40 čistih, jedinstvenih prirodnih proizvoda:

 Luksuzni proizvodi za negu visokog kvaliteta, koji daju odlične rezultate

  •  Stroga selekcija prvoklasnih prirodnih sastojaka
  •  Prefinjeni i nežni mirisi voća i cveća
  •  Jedan proizvod omogućava postizanje višestrukih rezultata: hidrira, omekšava, hrani i obnavlja.
  •  Stručno mišljenje o nezi, zdravlju i lepoti kose zahvaljujući jedinstvenom pristupu personalizovane nege.
  •  Proizvodi bez silikona, katrana, sulfata i parabena
  •  Ekološki proizvodi koji poštuju okolinu.
  •  Nisu testirani na životinjama

Ekspertiza kose i kože glave
Leonor Greyl, Institut u Parizu je ugledni centar za negu kose u kome se primenjuju napredne i sofisticirane tehnologije koje unose stil i glamur u vašu kosu. Personalizovanom negom i tretmanima, svaka kosa se transformiše na neverovatan način. Ovaj koncept osvaja zahtevnu i vernu klijentelu, koja se okuplja u prijatnom ambijentu njenog Instituta smeštenog u srcu Pariza, ul: 15 rue Tronchet, 75008 Paris.

Naši rituali nege za kosu punu života
Prelepa kosa i zdrava koža glave zahtevaju primenu odgovarajuće dnevne rutine.

01. Vaš prvi ritaul lepote je šamponiranje, koje zahteva najmanje 5 minuta. Pripremite kosu za šamponiranje pažljivim raščešljavanjem. Ako je vaša kosa poluduga ili duga nanesite pre šampona malu količinu ulja L’HUILE DE LEONOR GREYL koju ćete raspodeliti na dužinu kose četkom. Ulje raščešljava, hrani i omekšava kosu.

02. Vaš šampon
Upotrebljava se u malim količinama zahvaljujući velikoj koncentraciji aktivnih supstanci. Posle raščešljavanja dobro pokvasite kosu, sipajte šampon na dlan jedne ruke i podelite ga na obe ruke. Zatim stavite prste na kožu glave i masirajte je lagano kružnim pokretima podižući kosu s vremena na vreme. Ponavljajte ovaj postupak dodajući svaki put male količine vode. Ako kosu perete svakog dana dovoljano je jedno šamponiranje, ako ne, neophodna su dva šamponiranja.

03. Vaša tehnika ispiranja
Veoma je važno da se ispiranje obavi pažljivo. Dobro emulgujte vaš šampon a zatim dobro isperite mlakom vodom. Da biste znali da li je vaša kosa dobro isprana, proverite da li škripi pod prstima. Završite ispiranje što hladnijim mlazom vode koji će učiniti vašu kosu blistavijom.

04. Vaša maska
Posle pranja isfrotirajte kosu, stavite masku na dlan, raspodelite na dužinu i utrljajte pramen po pramen. U zavisnosti od stanja kose, ostavite 5 do 10 minuta. Zatim raščešljajte dužinu i krajeve češljem sa širokim zupcima. Dobro isperite i isfrotirajte kosu. U nekim slučajevima neophodni su proizvodi za dubinsku negu da bi se kosi vratio zdrav izgled. Preporučujemo i dodatnu negu proizvodima bez ispiranja, koji će produžiti dejstvo tretmana..
Ako su dužine i krajevi vaše kose suvi, preporučuje se upotreba maske.

05. Vaša nega bez ispiranja
Naneti na isfrotiranu kožu glave razdeljak po razdeljak, uz laganu masažu da bi se poboljšali i produžili efekti nege. Ne ispirati. Ostaviti da se kosa osuši prirodno ili upotrebom fena..

Greyl, ime za kosu o kojoj sanjate
Istorija kuće Leonor Greyl počinje susretom dva pasionirana bića: Leonor, koja je fan lepe i zdrave kose i Jean-Marie, inženjera i botaničara. Zajedno su bili vodjeni istom željom: da stvore proizvode za negu kose prirodnog porekla, mnogo pre bio talasa.

Linija Leonor Greyl je nastala 1968. godine kada Leonor sreće svog budućeg supruga, čije je poznavanje botanike bilo zadivljujuće. Tada se radja ideja o preparatima za negu kose na bazi bilja i aktivnih prirodnih sastojaka, koji kosi daju sjaj, nežnost i lepotu.

Leonor Greyl je ostao porodičan posao. Danas se o njemu brine druga generacija, Caroline Greyl, ćerka osnivača ove kuće, sa svojim suprugom, američkim hemičarem zaljubljenim u biljke.

Nema proizvoda u ovom odeljku