Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

iS CLINIC

iS CLINIC

4 KORAKA DO ODLIČNE KOŽE

U iS Clinical, mi inoviramo čista rešenja za negu kože sa više zadataka koja nude odlične prednosti za širok spektar tipova kože, uzrasta i pola.
Naši proizvodi orijentisani na rezultate deluju najviše magije kada se koriste zajedno u režimu od četiri koraka za ČIŠĆENJE, LEČENJE, HIDRATACIJU i ZAŠTITU vašeg tena.

CLEANSE - Čišćenje
Prvi korak u vašem iS Clinical režimu lepote, CLEANSE, je od vitalnog značaja za održavanje čistog, svežeg i živog tena. Naša sredstva za čišćenje su idealna za sve tipove kože, svaki uzrast i pol. Nežna, ali efikasna sredstva za obnavljanje površine, izbalansirana sa moćnim antioksidansima, uklanjaju višak ulja, šminke i ostatke nečistoća bez izazivanja iritacije ili suvoće.

TREAT - Lečenje
Drugi korak u vašem iS Clinical režimu, TREAT, omogućava vam da ciljate specifične probleme i stanja kože sa snažnim, aktivnim biljnim sastojcima. Klinički moćni, ali neiritirajući, naša kategorija proizvoda TREAT dokazano poboljšava izgled kože i dramatično popravlja sva stanja kože koja stari - fleke, neujednačen ton kože, crvenilo, sivilo, proširene pore i još mnogo toga.

HYDRATE - Hidratacija

Treći korak u vašem iS Clinical režimu je hidratacija, dopuna i balansiranje vlažnosti kože kako biste održali osećaj poboljšane glatkoće, čvrstine i elastičnosti kože. Naša HYDRATE kategorija proizvoda dramatično poboljšava hidrataciju i teksturu kože, bez začepljenja pora ili osećaja težine. iS Clinical HYDRATE proizvodi su odlični za sve tipove kože, uzrast i pol, i formulisani su da se lepo sloje sa našim TREAT and PROTECT proizvodima.

PROTECT - Zaštita
Od vitalnog značaja za sve tipove kože i stanja, četvrti korak u vašem iS Clinical režimu je zaštita od štetnih sunčevih zraka. Naše UVA/UVB kreme za sunčanje širokog spektra su formulisane ne samo da pomažu u zaštiti od vizuelnih efekata opekotina od sunca i fotostarenja, već takođe daju vašoj koži snažnu hidrataciju i osećaj luksuzne hidratantne kreme.