Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

EB Custome Facial

Vreme trajanja 90 min

Zakazivanje tretmana se vrše isključivo pozivom na:
+381 63 666 614
Viber | Wapp

18,000.00 RSD
+

Elegance Beauty spa pruža uslugu ličnog savetovanja, planiranja i lečenja. 

Moj fokus je uvek bio na pružanju kompletnog iskustva; objedinjujući kliničku efikasnost sa mojim iskustvom u lepoti “stare škole”. 

Želela sam da kreiram prostor u koji bih i sama želela da dolazim, prelep prostor posvećen nezi kože, koje će spojiti moje dve velike ljubavi: ljubav prema kliničkim rezultatima i klasičnoj lepoti.

Elegance Beauty Spa je ostvarenje ovog ideala.

Iskustvo mi je pokazalo da je holistički pristup dugoročnom zdravlju kože od najveće važnosti; na način da se klijent posmatra kao celovito biće..

Zato sam kreirala uslugu ličnog savetovanja, planiranja i lečenja - Elegance Beauty Facials; jer smatram da lepota počinje sa zdravim izgledom kože.

Elegance Beauty Custome Facials su jedinstveno osmišljeni tretmani namenjeni koži svih uzrasta i stanja, uz tradicionalni spa protokol.

Primarno, to znači da sve vreme sarađujem s vama na osmišljavanju plana tretmana, proceduralnih praksi poboljšanja kože i kućnog režima koji su specifični za vaše jedinstvene potrebe kože. Ovo je sjajna polazna tačka za postizanje optimalnog zdravlja za vašu kožu, odmah i kako vreme odmiče. 

U toj misiji sam oslonjena na francusku iskonsku liniju Biologique Recherche koja predstavlja “visoka modu u kozmetici” i najbolja je podrška mom smart beauty konceptu.

Svaki aspekt lečenja i nege prilagođavam jedinstvenim potrebama svakog svog klijenta sa svakom novom posetom, jer meni je stalo.

S ljubavlju,

Danijela