Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Déesse Pro Led Mask

Najpoznatija LED terapija na svetu.

Uz naučne principe svetla koje koristi NASA, maska za LED svetlosnu terapiju Deesse Pro menja igru u industriji estetike. Svetlosna terapija je medicinski priznata i klinički dokazana, sa nezavisnim studijama i preko 40 godina naučnog istraživanja i podrške.

10 min 3.000rsd

4 talasne dužine

THE TECHNOLOGY

Deesse Pro koristi svetlosnu terapiju niskog nivoa (LLLT) putem visokokvalitetnih površinski montiranih dioda koje emituju svetlost (LED) u 4 varijacije kako bi se koža izložila 4 talasne dužine svetlosti.

Crveno svetlo / 630nm / protiv starenja
Zeleno svetlo / 520nm / osvetljavanje
Plavo svetlo / 415 nm / Pročišćavanje
Blisko infracrveno svetlo / 830nm / Lečenje


Lepota podržana naukom


6 režima lečenja

ŽIVLJA I ČISTIJA KOŽA

Isporučen u sigurnim terapeutskim dozama, Deesse Pro će stimulisati prirodne ćelijske odgovore. Ovi odgovori dovode do podmlađivanja kože i poboljšanja uobičajenih problematičnih stanja kože, pružajući siguran, bezbolan način da se postigne prirodno živa i čistija koža.

Déesse mask

PROTIV STARENJA

Prebacite se između „Režima protiv starenja“ (crveno svetlo na 630 nm) koji stimuliše stvaranje „skele“ kože (elastin i kolagen koji su potrebni da vaše lice bude „podignuto“ i da koža bude gipka).

Intenzivno

Redovno

Déesse Blue light

Purifying

„Režim čišćenja“ (plavo svetlo na 415 nm) – antibakterijski tretman koji pomaže u sprečavanju širenja akni i smanjenju postojećih erupcija.

PREPORUČENI TRETMAN

Intenzivno

Redovno

Savršeni partneri

Da biste koristili pored vašeg Déesse Pro Express, kod kuće i u salonu.