Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Cosmelan

Zakazivanje tretmana se vrše isključivo pozivom na:
+381 63 666 614
Viber | Wapp

118,000.00 RSD
+

COSMELAN profesionalni tretman za hiperpigmentacije predstavlja mnogo više od hemijskog pilinga.

Kako Cosmelan deluje?

Depigmentacioni tretman koji ne samo da uklanja, već sprečava koliko je moguće pojavu novih tamnih fleka na koži. 

Ovaj tretman prosvetljuje kožu lica, ujednačava ten a zbog svog vrlo kompleksnog sastava ne utiče samo na hiperpigmentacije već i na izgled čitave kože koja je regenerisana i podmladjena.
Znači, pored depigmentacijskog spada i u anti-age tretmane.

Cosmelan tretman od Mesoestetic-a nastao je kao rezultat godina istraživanja i ulaganja u idealnu formulaciju koja bi izlečila hiperpigmentaciju (tamnu fleku). Sredinom devedesetih godina dr Eduardo Krulig iz Venecuele izumeo je Amelan masku za uklanjanje tamnih fleka. Ova formula dr Kruliga godinama je usavršavana i tako je nastao jedinstveni sistem za tretiranje različitih vrsta fleka na koži lica.

Priprema i procedura Cosmelan tretmana:

Ovaj hemijski tretman izvodi se tako što se maska koja je vrsta hemijskog pilinga nanosi u ordinaciji ili salonu, nakon pregleda stručnog lica - lekara ili kozmetičara, i utvrdjivanja tipa pigmentacije kao i fototipa kože po Fitzpatrickovoj skali.  Pregled se u našem salonu dopunjuje pregledom pod Wood-ovom lampom.  To je uredjaj koji emituje ultra ljubičastu svetlost talasne dužine 365 nm. Pomaže nam da odredimo dubinu pigemntacije kao i da utvrdimo da li melazma ima vaskularnu komponentu (u tom slučaju može biti potreban dodatni laserski tretman). Maska (hemijski piling) stoji na licu 8-10-12 sati nakon čega je pacijent sam skida kod kuće jednostavnim umivanjem.

Oporavak i rezultati:

U okviru tretmana dobija se kompletna kućna nega koja je podjednako važna kao i sam tretman jer omogućava da se proces depigmentacije nastavi u narednom periodu. 

Set sadrži Cosmelan 2 kremu za depigmentaciju, Regenarativnu kremu (Melan Recovery) kao i kremu sa SPF 130+ (blago toniranu). Set je dovoljan za dva meseca upotrebe. Prepoučene kućne nege se pacijent mora pridržavati 6 meseci nakon aplikacije Cosmelan tretmana.

Napomena: Preporučuje se da izbegavate korišćenje proizvoda za samopotamnjivanje na licu, vratu i dekolteu sedam dana pre bilo kog tretmana. Takođe, važno je uzeti u obzir vaš trenutni režim nege kože, nedavne pilinge, laserske tretmane, tetoviranje obrva, injekcije i depilaciju voskom kako biste pravilno pripremili kožu za optimalne rezultate.