Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Swiss Perfection Cellular Perfect Lift Serum

Format 30ml

54,000.00 RSD
7612414053041
CELLULAR PERFECT LIFT SERUM – CELULARNI LIFTING SERUM

Cellular Perfect Lift Serum je formulisan sa najvećom koncentracijom aktivnih sastojaka kako bi odgovorio na problem opuštene kože, gubitak čvrstine i pojavu bora. Imitirajući fiziološki mehanizam

proizvodnje kolagena, ovaj moćni serum koji zaglađuje bore, vraća čvrstinu i vlažnost, trenutno preoblikuje mikroreljef kože. Aktivni sastojci se odmah upijaju kako bi delovali duboko u dermisu. Koža je glatka, čvrsta, prirodno zategnuta i podignuta. Da bi se upotpunio ovaj intenzivni tretman, ova formula je razvijana da deluje u sinergiji sa Cellular Perfect Lift kremom. Kombinovanjem oba proizvoda pruža se vrhunska anti-aging nega.

  • Deluje kao prirodni lifting
  • Sprečava gubitak elastičnosti i čvrstine
  • Zaglađuje bore i bori se protiv opuštanja kože
Glavni aktivni sastojci
Anti-aging dejstvo

Cellular Active IRISA

Vraća koži sve karakteristike mlade kože stimulacijom ćelijskog metabolizma, ubrzavanjem regeneracije ćelija, povećanjem oksigenacije tkiva, uspostavljanjem ravnoteže pH vrednosti kože, što joj pruža zaštitu od potencijalno štetnih faktora spoljne sredine.

Učvršćivanje i lifting

Bio-lifting kompleks

Jedinstvena kombinacija ekstrakta mikroalge Nannochloropsis Oculata i efikasna frakcija polisaharida. Odmah zateže kožu, zaglađuje fine linije i bore. Ima dugotrajno dejstvo u povećanom stvaranju kolagena.

Oligopeptidi

Sadrže matrikine koji podstiču oporavak i obnovu kože i aktiviraju sintezu kolagena, fibronektina i hijaluronske kiseline upotpunjujući tako prirodni mehanizam obnove kože. Poboljšavaju tonus i elastičnost kože.

Hidrirajuće dejstvo

Karagenan

Polisaharid izdvojen iz crvenih morskih algi. Daje čvrstinu i hidrira kožu, koja postaje glatka i čista.

Natrijum hijaluronat

Formira tanak, lagani propustljivi film, koji održava prirodni zaštitni mehanizam kože i dubinski je hidrira.

Kako se koristi

Ujutru i uveče, nanesite malu količinu seruma blagim pritiscima na savršeno očišćenu i toniranu kožu lica i vrata, dok potpuno ne prodre u kožu.

Potvrđeno dejstvo

Intenzivan i visoko koncentrovan serum koji ima sposobnost da vrati čvrstinu, volumen i zagladi bore. Vrhunski tretman koji deluje kao prirodni lifting.