Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Swiss Perfection Cellular Nourishing Eye Cream

Format 15ml

26,400.00 RSD
7612414050606

CELLULAR NOURISHING EYE CREAM – CELULARNA HRANLJIVA KREMA ZA PREDEO OKO OČIJU

Sprečava pojavu finih linija, hrani i štiti mladalački potencijal kože

Ova dragocena krema za predeo oko očiju efikasno se bori protiv prvih znakova starenja na više nivoa. Zaglađuje bore na spoljnoj strani oka i regeneriše osetljivu kožu u predelu oko očiju. Pruža dugotrajno dejstvo, ojačava kožno tkivo, hrani i štiti kožu od svakodnevnog štetnog uticaja okoline. Pored toga, ova krema umiruje kožu. Bogata formula se brzo upija u kožu hraneći je. Hidrolipidni film dovodi u savršenu ravnotežu.

  • Vraća ravnotežu prirodnog hidrolipidnog filma kože
  • Hrani kožu i štiti je od oštećenja prouzrokovanih okolinom
  • Zaglađuje fine linije oko očiju
Glavni aktivni sastojci
Anti-aging dejstvo

Cellular Active IRISA

Vraća koži sve karakteristike mlade kože stimulacijom ćelijskog metabolizma, ubrzavanjem regeneracije ćelija, povećanjem oksigenacije tkiva, uspostavljanjem ravnoteže pH vrednosti kože, što joj pruža zaštitu od potencijalno štetnih faktora spoljne sredine.

Vitamin E

Snažan antioksidans, ojačava funkciju kožne barijere i sprečava oštećenja prouzrokovana UV zračenjem.

Hranljivo dejstvo

Ekstrakt cveta sleza

Dobijen iz sleza uzgajanog u švajcarskim Alpima na visinama od 1000 do 1500 metara. Snažan antioksidans, bogat polisaharidima, taninima, aminokiselinama i flavonoidima. Smiruje sve vrste iritacija, zaceljuje i revitalizuje kožu.

Hranljivi kompleks

Ulje slatkog badema i ulje jojobe. Odlaže proces starenja zahvaljujući svojim sposobnostima da omekša, nahrani i regeneriše kožu.

Natrijum hijaluronat

Glavni sastojak vanćelijskog matriksa kože. Posebno značajan zbog sposobnosti da zadrži količinu vode 1000 puta veću od svoje zapremine stvara tanak, lagan i propustljiv film koji podupire prirodni zaštitni mehanizam kože i dubinski je hidrira.

Kako se koristi

Ujutru i uveče, nanesite malu količinu kreme vrhovima prstiju na predeo oko očiju (ispod obrva, na kapke i ispod očiju. Masirajte lagano dok krema ne prodre u kožu.

Potvrđeno dejstvo

Zaglađuje fine linije i hrani predeo oko očiju.

Slični proizvodi