Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Biorevitalizacija lica i vrata pilingom PRX-T33

Vreme trajanja 50min

12,300.00 RSD
+

Biorevitalizacija lica i vrata pilingom PRX-T33

Inovativni biorevitalizacioni piling, bazirana na TCA (Trichloroacetic acid) je biorestruktativni ne-injekcioni tretman za kožu.

PRX-T33 je nova baza TCA pilinga sa 33% (trichlorosacetatna kiselina) modulirana sa H2O2(vodonik peroksid), koji omogućava dobijanje alternativu injekcione biorevitalizacije bez oštećenja kože(uboda); zapravo, tretman ne obuhvata traumu, jer se aplikacija gela PRX-T33 ostvaruje masažom I utrljavanjem u kozi, u pravcu elasticnih linija tkiva.

TCA (trihlor-sirćetna kiselina) prodire u epiderm I izaziva proces regeneracije kože, a zahvaljujući svojoj formulaciji stimuliše dubinske slojeve koze.

Tretman traje oko 50 minuta i pacijent se može vratiti svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana.

Biorevitalizacija pilingom PRX-T33 se preporucuje kod:

  •  gubitka tonusa kože lica, vrata i dekoltea
  •  ožiljaka (varicella, impetigo)
  •  strija
  •  kao dodatak u lečenju melasme i hiperpigmentacije kože
  •  kao dodatak u aktivnoj fazi lečenja akni, zahvaljujući prisustvu vodonik-peroksida koji ima antibakterijsko dejstvo.
  •  sprečavanje starenja kože (anti aging efekat)

Biorevitalizacija pilingom PRX-T33, je pogodna u kombinaciji sa svim ostalim procedurama kako kozmetičkim, tako i procedularno estetskim:

Hijaluronskim filerima, PRP tretmanom (platelet rich plazma), mezoliftom,mezoterapijom.

Biorevitalizaciju pilingom PRX-T33 mogu da koriste osobe oba pola u bilo kojoj starosnoj dobi, u svim godišnjim dobima, pošto nema fotosenzibilizacije.

Rezultati ovog inovativnog pilinga (PRX - T33) su vidljivi od prvog tretmana.

Preporuka je ponovljanje tretman, jednom na 7 do 10 dana, 4/6 puta da bi se dobili stabilniji i trajni rezultati tokom vremena.

U aktivnoj fazi transformacije kože PRX pilingom, preporučuje se linija proizvoda za kućnu negu koju čine proizvodi WIQo med T33 linije - serum i krema, kao i tonirana krema dostupna u jednoj od dve nijanse sa SPF 50.