Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Acnelan

Tri tretmana.

Vreme trajanja: 30 minuta.

Zakazivanje tretmana se vrše isključivo pozivom na:
+381 63 666 614
Viber | Wapp

38,000.00 RSD
+

ACNELAN, prestižni profesionalni tretman farmaceutske kuće Mesoestetic, pruža najefikasnije delovanje na akne. Sadržeći zaštićenu formulu m.acne complex®, kombinaciju aktivnih sastojaka, Acnelan je namenjen osobama s blažim i srednje teškim oblikom akni, kao i onima s hiperpigmentacijama nakon akni.

Osim efekta hemijskog pilinga, Acnelan postiže više korisnih efekata:

  • Inhibicija crvenila
  • Vidno smanjenje depigmentacije
  • Bakteriostatsko delovanje
  • Protivupalno delovanje
  • Sebo-regulatorni efekat

Tretman pruža sveobuhvatno rešenje za problem akni, uz dodatne koristi za kožu, prilagođene individualnim potrebama pacijenta. Važno je pravilno sarađivati s profesionalnim licem kako bi se postigli najbolji rezultati.

Priprema za Acnelan

Priprema za Acnelan tretman uključuje pregled dermatologa ili kozmetičara sa licencom za Mesoestetic proizvode. Onda slijedi pripremni piling i kozmetička priprema kože. Ovisno o stanju kože, izvode se jedan ili dva pripremna pilinga svakih 10-14 dana. Terapija se provodi u seriji od tri tretmana, razmaknutih 14-21 dan. Između tretmana, kućna njega se koristi za održavanje rezultata.

Oporavak i Rezultati:

Oporavak nakon procedure uključuje blago crvenilo kože koje prestaje nakon nekoliko dana i perutanje koje varira od pacijenta do pacijenta. Pacijenti koji imaju akne ili hiperpigmentacije prolaze kroz postupak, a liječnik će odlučiti o prikladnosti tretmana nakon pregleda.

Nakon pilinga, važno je izbjegavati izravnu izloženost suncu, koristiti zaštitni faktor 130+ i izbjegavati tešku šminku tijekom perutanja kože. Rezultati tretmana uključuju smanjenje akni, poboljšanje teksture kože i značajno smanjenje hiperpigmentacije nakon akni.


Napomena: Preporučuje se da izbegavate korišćenje proizvoda za samopotamnjivanje na licu, vratu i dekolteu sedam dana pre bilo kog tretmana. Takođe, važno je uzeti u obzir vaš trenutni režim nege kože, nedavne pilinge, laserske tretmane, tetoviranje obrva, injekcije i depilaciju voskom kako biste pravilno pripremili kožu za optimalne rezultate.