Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

La Biosthetique

La Biosthetique
Kompanija

Porodična kompanija La Biosthétique bavi se razvojem i proizvodnjom veoma efikasnih kozmetičkih preparata za kosu i kožu koji se ekskluzivno prodaju u salonima širom sveta. U centru njihove filozofije uvek se nalazi čovek: bilo da se radi o klijentu, poslovnom saradniku ili zaposlenom. La Biosthétique ima više od 8000 partnerskih salona i 500 zaposlenih širom sveta.

Upotreba prirodnih sastojaka, pažljiv odnos prema resursima i individualni saveti, sve to ukazuje na činjenicu da je fokus brenda La Biosthétique usmeren na klijenta, na njegovu prirodu i kulturu, njegovo zdravlje, kao i na težnju ka dostizanju potpune lepote.

Porodica

U početku su Siegfried Weiser i osnivač Marcel Contier zajedno vodili kompaniju. Danas, posle smrti osnivača, posao vode Siegfried Weiser i njegovi sinovi Jean – Marc i Felix u sedištu kompanije u Parizu i gradu u kome žive, Forchajmu, gde su smešteni proizvodnja i centar za istraživanje.

Kao porodična firma, La Biosthétique se na globalnom tržištu ističe među multinacionalnim kompanijama. Njeni vlasnici, članovi porodice Weiser, sigurni su da je to presudno za uspeh. Oslanjanje na porodične vrednosti umesto na kratkoročnu dobit akcionara otvara horizonte za strateško planiranje. Uspehu doprinosi spoj kosmopolitske elegancije Pariza kao francuske metropole i proizvodnje vrhunskog kvaliteta u Forchajmu u Švarcvaldu. Ovo daje kompaniji međunarodni karakter sa jasno prepoznatljivim lokalnim korenima u isto vreme. Internacionalna, ali organizovana tako da jedan član porodice može da rukovodi svakim aspektom posla, gde svi deluju kao jedno.

Proizvodnja

U svakoj bočici, svakoj tubi, svakoj kapi: kvalitet je doveden do savršenstva. To je cilj našeg istraživanja, naš način proizvodnje. Fokus je usmeren na svaki proizvod uz poštovanje ekoloških uslova. Kao posledica takvog pristupa, La Biosthétique predstavlja najnovije pronalaske u oblasti dermatologije i biohemije, testirane u laboratorijama i praksi – prirodne, efikasne, predivne.

Proizvodi

Vodeći se svojom idejom o lepoti, La Biosthétique ima za cilj stvaranje savršenog, posebnog proizvoda namenjenog specifičnoj upotrebi, a u skladu sa svim drugim proizvodima. Neizostavno je sinergijsko delovanje prirodnih sastojaka udruženo sa vrhunskim kvalitetom.

Nega kose

Ako je nešto kvalitetno, znači da je dobro. Ako je dobro, znači da je korisno: proizvodi su posebno prilagođeni potrebama kose i kože glave, efikasni i bez neželjenih reakcija. Da bi nešto bilo dobro za La Biosthétique, treba voditi računa o svakom aspektu. Sve je međusobno povezano. Kvalitet nije stanje, to je stav kome morate udahnuti život. To je ono što radi La Biosthétique. Sasvim prirodno, svakoga dana, tokom cele godine.

Product lines:
 • METHODE VITALISANTE (Posebna nega za suvo vlasište)
 • METHODE PELLICULES (Posebna nega protiv peruti)
 • METHODE SENSITIVE (Posebna nega za osetljivu kosu i vlasište)
 • METHODE REGENERANTE (Posebna nega za rešavanje problema opadanja kose i usporenog rasta)
 • METHODE NORMALISANTE (Posebna nega za vlažnu ili masnu kožu glave)
 • LONG HAIR (Posebna nega za dugu kosu)
 • CURL (Posebna nega za kovrdže)
 • DRY HAIR (Posebna nega za suvu kosu)
 • FINE HAIR (Posebna nega za tanku kosu)
 • ANTI FRIZZ (Posebna nega za neukrotivu kosu)
 • PROTECTION CHEVEUX COMPLEXE (Nova dimenzija kozmetičkih preparata za kosu)
 • PROTECTION COULEUR (Nega i zaštita farbane kose)
 • BEAUTE (Nežno uklanja nečistoću i olakšava negu kose suprotstavljajući se oštećenjima)
 • SOLEIL (Potpuna zaštita od sunca)
Boja

Boja inspiriše i zavodi.
La Biosthétique spaja inspiraciju, najbolje sastojke i najsavremenija istraživanja sa trendovima metropole. Rezultat je neverovatno raznovrstan sistem boja sa beskrajnim mogućnostima kombinovanja paleta čiste kreativnosti. To omogućava da svaki klijent dobije svoju ličnu i jedinstvenu boju, punu sjaja.

Istorijat

Kada je Marcel Contier osmislio La Biosthétique pre više od 60 godina, vodio je računa o svemu, a originalne vrednosti očuvane su do danas spoj „biosa“, života, i estetike, lepote. Bio je vrstan biohemičar i čvrsto je verovao u upotrebu prirodnih a ne sintetičkih supstanci. Bio je filantrop i humanista. Njegova deviza „Razmišljaj pozitivno i život će ti biti lep“ i danas je misao vodilja brenda La Biosthétique.

Ali pre svega, Contier je shvatio povezanost: u svom salonu nije mislio samo o frizurama, već i o vlasištu. A pošto je razmišljao o koži glave, prirodno je bilo da razmišlja takođe o koži lica i o savršenoj nezi namenjenoj svakoj ženi i svakom muškarcu.

Nema proizvoda u ovom odeljku