Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Swiss Perfection

Swiss Perfection

CELULARNO NASLEĐE

Swiss Perfection je zasnovan na nasleđu koje je otac preneo svome sinu. 

Otac je švajcarski filantrop, vlasnik najpoznatije anti-aging klinike na svetu, koji čvrsto veruje u korisno dejstvo celularne tehnologije. Začetnik je istraživanja na polju ćelija koja su doživela priznanje širom sveta. Na osnovu tih istraživanja razvio je prvu celularnu kozmetičku liniju baziranu na životinjskim ćelijama.

Sin je neumorno radio kako bi usavršio pronalaske svoga oca na polju celularne kozmetike. Njegov vizionarski duh i shvatanje da se okolina stalno menja učvrstili su njegovo mišljenje da savršena ćelija mora da bude biljnog porekla. Posle istraživanja u celom svetu, u blizini Montrea je došlo do otkrića biljne ćelije koja ima neverovatnu moć i podmađujuće dejstvo.

Swiss Perfection je prvi brend koji u kozmetici primenjuje tehnologiju ekstrakcije biljnih ćelija. Koristeći Cellular Active IRISA kompleks, kompanija sledi put švajcarske porodice koja je bila začetnik na ovom polju, sa ciljem da stalno pruža najnaprednija rešenja u oblasti anti-aging nege.

OTKRIĆE

Genijalnost osnivača vizionara ogleda se u tome što je alternativu životinjskim ćelijama tražio u carstvu biljaka. Bio je pravi izazov pronaći biljke čije ćelije pokazuju iste podmađujuće sposobnosti kao životinjske ćelije. 

Nekoliko godina je njegov internacionalni tim naučnika vršio nebrojene eksperimente. Ispitivali su razne biljke, ali bez uspeha. Bili su na ivici da odustanu, kada je jedan od naučnika pogledao kroz prozor. Bio je divan prolećni dan i cvetalo je prvo cveće. Bio je zapanjen činjenicom da su cvetovi irisa jači i brojniji nego prethodne godine, uprkos zimskim temperaturama. Iznenada je postao svestan neverovatne                sposobnosti ove biljke da se regeneriše. Tako je odličio da je ispita sa svojim timom za istraživanja i razvoj.

Rezultati su bili van svih njegovih očekivanja jer su ćelije korena irisa pokazale mnogo bolja svojstva od životinjskih ćelija. Pored toga, njihova priroda ih čini kompatibilnim sa većinom ćelijskih tipova. Iz tih pronalazaka njegov tim je razvio kompleks Cellular Active IRISA i brend Swiss Perfection. Zbog svojih korisnih dejstava na više polja, ovaj sastojak je uključen u sve proizvode ovog brenda.

Naučnici i danas beru jedinstveni Iris Germanica iz netaknutih vrtova dvorca, kako bi pružili ekskluzivno i luksuzno iskustvo u nezi kože.

 Zamak Vullierens, sagrađen 1706.godine, vlasništvo je ove porodice i predstavlja čudesnu zemlju cvetova irisa sa više od 400 vrsta iz celoga sveta.

Na imanju se nalaze najveći evropski vrtovi posvećeni ovom cvetu. Sa tog bogatog tla biraju se samo   najsavršeniji cvetovi biljke Iris Germanica, kako bi se iz ćelija korena irisa izdvojio ekskluzivni kompleks Cellular Active IRISA, zaštitni znak ovog brenda. 

CELLULAR Active IRISA

Korišćenje celularne tehnologije omogućava da ćelija ostane neoštećena i aktivna i da se sačuvaju sva korisna dejstva ćelija korena irisa.

U prvom koraku našeg jedinstvenog procesa izoluju se čitave i netaknute ćelije korena. One zatim podležu mikronizaciji (postupku kojim se neki objekt solidne strukture razbija na čestice veličine mikrona), kako bi se obezbedilo sigurno prodiranje njihovih glavnih aktivnih sastojaka u kožu.

Sledeći koraci ove posebne tehnike omogućavaju njihovu stabilizaciju, a zatim i bezbednost i očuvanje Cellular Active IRISA kompleksa. Na kraju, Cellular Active IRISA postaje aktivan deo Swiss Perfection kozmetičkih proizvoda.

Cellular Active IRISA, kompleks bogat enzimima i proteinima, ubrzava regeneraciju ćelija kože, povećava oksigenaciju pora, pruža optimalnu hidrataciju kože, pospešuje metabolizam dermisa i epidermisa, a njegova jedinstvena anti-aging svojstva vidno podmlađuju kožu.

Netaknute aktivne ćelije, čije se visoko energetske i revitalizujuće sposobnosti aktiviraju u dodiru sa kožom, regenerišu strukturu kože i tako podmlađuju kožno tkivo dajući odmah primetne rezultate, kao i dugotrajno korisno dejstvo.

REZULTATI

Time što štiti ćelijsku DNK, vidno podmlađuje kožu i omogućava njenu veću regeneraciju

Pruža zaštitu od štetnih uticaja okoline, stimuliše ćelijski metabolizam i podstiče prirodni proces obnove kože, tako što je snabdeva glavnim hranljivim sastojcima i omogućava optimalan nivo hidratacije.

Testovi su pokazali da ga veoma dobro podnosi i osetljiva koža, uprkos činjenici da sadrži  visoku koncentraciju aktivnih elemenata.

Smanjuje degradaciju DNK ćelija kože. Sastavljen od visoke koncentracije enzima i proteina, Cellular Active IRISA ima potvrđenu sposobnost da smanji propadanje ćelijske DNK. Ova degradacija je prouzrokovana napadima slobodnih radikala na kožu. Mlada koža može da se oporavi od tih oštećanja, ali za stariju kožu to postaje sve teže i teže. Na kraju, ukoliko se ne odgovori na te napade, dolazi do degeneracije ćelija, što prouzrokuje nastanak bora, gubitak elastičnosti i pojavu drugih znakova starenja kože.

Štiti kolagen. Cellular Active IRISA takođe štiti kolagen u koži. Budući da je protein koga ima najviše u telu, kolagen je prisutan u strukturnim tkivima kao i u potkožnoj strukturi. Kolagen je takođe meta napada slobodnih radikala, koji slabe njegovu strukturu i prouzrokuju bore i opuštanje kože.

Antioksidantna svojstva. Cellular Active IRISA ima značajna antioksidantna svojstva. Zbog toga ima mogućnost da zaštiti ćelije od štetnog dejstva slobodnih radikala. Ćelije su zaštićene od prevremenog starenja.

Cellular Active IRISA daje vidljive rezultate na zreloj koži boreći se protiv svih znakova starenja. Na mlađoj koži sprečava i usporava dejstvo vremena. Dan za danom, ten postaje blistaviji, koža je podmlađena i nikad nije zdravije izgledala.