Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Fedua

Lepota je oblik umetnosti.

Luka Gonzini, tvorac Fedue, naučio je da ga prepozna lepotu svuda tokom putovanja u potrazi za novim idejama i inspiracijama. Suština Fedue, neodoljivog i živopisnog koncepta lepote, nastala je tokom uzbudljivog iskustva među magičnim scenarijima koje nudi Maroko među karakterističnim bojama, fascinantnom tradicijom i jedinstvenim proizvodima kao što je arganovo ulje, koje sa iskustvom i strašću proizvode lokalne žene. Upravo ova ručna obrada, sprovedena sa strpljenjem uz pomoć rudimentarnih alata, nagovestila je Luci intuiciju koja se pretvorila u Fedua Cosmetics. Ukorenjen u Lucinom porodičnom biznisu (istorijska fabrika boja Colorificio Gonzini u gradu Botičino), start-up u saradnji sa Serenom Archetti odmah je pretočio ljubav svog osnivača prema visokom kvalitetu u neponovljive proizvode. Zahvalnost prema porodičnoj fabrici boja je izvor neponovljive limene ambalaže koja danas karakteriše Fedua proizvode. Ovaj kontejner ima prefinjen i savremen dizajn koji ga čini kao pravi dizajnerski objekat. Želja da se oživi sektor lepote sa mladim, inovativnim, dinamičnim i kosmopolitskim brendom dala je Fedui neophodnu snagu da se pozicionira na italijanskom i međunarodnom tržištu kroz niz odličnih proizvoda dizajniranih da zadovolje želje žena sa veoma različitim ukusima. , potrebe i ciljeve.

Danas Fedua stvara i plasira svoje kreacije, ali ne samo to: zahvaljujući Nail Baru u Breši, prvom netoksičnom salonu, brend promoviše koncept lepote koja poštuje zdravlje zahvaljujući upotrebi proizvoda bez opasnih hemijskih supstanci; a sa Akademijom Fedua nudi vredne kurseve obuke posvećene profesionalnim noktima.

FEDUA


Mi mislimo
Zdravo & Zeleno

Fedua proizvodi su sigurni i 7 free sertifikata, što znači da su napravljeni bez formaldehidne smole, kamfor toulena, dbp, formaldehida, ksilena i metiletihetona. Fedua gel efekt lak za nokte se realizuje u skladu sa međunarodnom regulativom i nudi sigurnost i stavilnost. Proizvod je pre prodaje prošao zakonom propisan test (bez testa na životinjama).

Poslednjih godina kozmetički sektor je postao svestan delikatnosti i značaja ekološke održivosti. Radeći ciljane zamene pakovanja i formulacija, lepota takođe može postati održiva i bezbedna.
S tim u vezi, Fedua je uvek koristila materijale koji se lako mogu reciklirati za svoje pakovanje, usklađujući održivost i eleganciju kako bi dobili originalan i dizajnerski proizvod, od kultne limenke do ambalaže od kreme od kartona.
Formulacije Fedua za negu kože su proizvedene od prirodnih i veganskih sastojaka u potpuno bezopasnoj perspektivi: dodatna bezbednost koju želimo da obezbedimo našim kupcima. Svaki proizvod je zapravo proučavan i formulisan uz maksimalno poštovanje životne sredine i životinja.
Fedua lakovi za nokte imaju gel efekat 7 Free, što znači da pored visokih performansi ne sadrže poznate štetne supstance kao što su kamfor, toluen, DBP, formaldehid, ksilen formaldehidna smola i metil etil keton.
Limena kutija za pakovanje Fedua je veoma raznovrsna: možete je odložiti klasičnom reciklažom ili kada se lak za nokte završi, unutrašnje pakovanje se može ukloniti, a limena kutija se može napuniti predmetima ili malim biljkama. Crni aluminijum, u kombinaciji sa obojenim etiketama, može postati sjajan dodatak dizajnu.