Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Maskara za volumen | Bogata Braon

5,760.00 RSD
5060784160722
  • Pinterest

Neka vaše oči govore jednim potezom – ili nekoliko – naše maskare koja se može dopunjavati.

Volimo Rich Braon kao mekšu, nežniju alternativu klasičnoj crnoj – potreban je samo jedan potez za vrhunsku šminku bez šminke. Međutim, privlačnost naše maskare za volumen ne završava se: stvorili smo je tako da se može beskrajno graditi, tako da možete kreirati izgled koji je prirodan ili upečatljiv koliko želite. Za svež, ublažen efekat, volimo da koristimo ovu nijansu da definišemo delikatne donje trepavice jednim raskošnim slojem boje otporne na mrlje. Kada želite da pojačate jačinu boje, ona glatko klizi po sloju za slojem – nema ograničenja za slojeve i uticaj koji može da napravi. Bez obzira na to koliko slojeva odaberete, mi smo kreirali našu inovativnu formulu da bez napora klizi preko trepavica, za glatko nanošenje sa svakim slojem.

Uravnotežena mešavina prirodnih voskova obavija svaku trepavicu laganim, udobnim filmom koji daje volumen, produžava i traje ceo dan, a naša specijalna zakrivljena četkica oblikuje i uvija trepavice prema gore i ka spolja za efekat otvaranja očiju. U međuvremenu, delikatno neguje vaše trepavice sa hidratantnom ishranom organskog ši putera. Naša čista formula protiv iritacije je oftalmološki testirana i ne sadrži talk ili D5 isparljive silikone.
Predstavljena u elegantnoj tubi od ružičastog zlata sa prozirnim staklenim dnom, kako bi se lako identifikovala boja koju drži, naša maskara je dizajnirana da unese zadovoljstvo svaki put kada je koristite. Prelepa kapa je obojena u misteriozno ponoćno plavo, najtamnije plavo pre crne. Nadamo se da će postati najpouzdaniji prijatelj u vašoj torbi za šminku – onaj za kojim posežete svaki dan. Za istinski održiv i luksuzan život, pobrinuli smo se da se ambalaža u potpunosti može reciklirati.

Naša maskara za volumen ima laganu teksturu, za udobnu boju otpornu na mrlje koja izgleda jednako dobro kao što izgleda. Formulisali smo ga sa specijalnim agensima za geliranje koji oblažu trepavice dugotrajnim filmom, kako bismo obezbedili da formula koja se može nanositi glatko klizi po sloju za slojem. Vaše trepavice ostaju uvijene i produžene, i dobijate volumena onoliko koliko želite. Međutim, u ovoj formuli postoji više nego što se na prvi pogled čini: ona neguje i neguje trepavice prirodnim sastojcima prirodnog porekla kao što je meki pčelinji vosak, dok hidratantni organski ši puter pomaže u zaštiti od iritacije. Naša čista, protivupalna formula je bez mirisa i napravljena je bez talka ili D5 isparljivih silikona, tako da je zaista prelepa, spolja i iznutra.

To je maskara koja daje volumen, ali koliko ćete pojačati zavisi od vas. Zato se naša formula otporna na mrlje lako gradi i ostaje glatka potez za potezom. Za svež, prirodan izgled, volimo jedan sjajni sloj, dok drugi dodaje dalju definiciju. Kada želite punu, obimnu boju u svom njenom intenzitetu, nanesite onoliko koliko smete.

Reciklirano
100% se može reciklirati i napravljeno od recikliranih materijala

Slični proizvodi