Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Maskara za volumen | Mastilo crna

5,760.00 RSD
5060784160715
+
  • Pinterest

Dodajte svu dramu na koju se usuđujete sa našom maskarom za volumen u najčistijoj crnoj boji.

Crna maskara je oduvek bila verni pratilac torbice za šminku, ali naša inovativna formula zaista povećava jačinu boje zahvaljujući svojoj svestranosti. Dizajnirali smo je tako da se može beskrajno izgraditi, dodajući dodatni uticaj svakom sloju boje mastila. Jedan potez ujutru stvara prirodnu definiciju, dok dodatni sloj dodatno poboljšava trepavice za širok izgled srnećih očiju. Dođite uveče, izgradite onoliko koliko se usuđujete da biste dramatično završili svoj smokey eye. Dan za danom, možete se osloniti na ovu univerzalno laskavu nijansu za trenutni volumen i dubinu, znajući da će njegova formula otporna na mrlje poneti vaš izgled u noć.

Bez obzira na to koliko slojeva odaberete, mi smo kreirali našu inovativnu formulu da bez napora klizi preko trepavica, za glatko nanošenje sa svakim slojem. Uravnotežena mešavina prirodnih voskova obavija svaku trepavicu laganim, udobnim filmom koji daje volumen, produžava i traje ceo dan, a naša specijalna zakrivljena četkica oblikuje i uvija trepavice prema gore i ka spolja za efekat otvaranja očiju. U međuvremenu, delikatno neguje vaše trepavice sa hidratantnom ishranom organskog ši putera. Naša čista formula protiv iritacije je oftalmološki testirana i ne sadrži talk i D5 isparljive silikone. Predstavljena u elegantnoj tubi od ružičastog zlata sa prozirnim staklenim dnom, kako bi se lako identifikovala boja koju drži, naša maskara je dizajnirana da unese zadovoljstvo svaki put kada je koristite. Prelepa kapa je obojena u misteriozno ponoćno plavo, najtamnije plavo pre crne.
Nadamo se da će postati najpouzdaniji prijatelj u vašoj torbi za šminku – onaj za kojim posežete svaki dan. Za istinski održiv i luksuzan život, pobrinuli smo se da se ambalaža u potpunosti može reciklirati.

Naša maskara za volumen ima laganu teksturu, za udobnu boju otpornu na mrlje koja je jednako dobra kao što izgleda. Formulisali smo je sa specijalnim agensima za geliranje koji oblažu trepavice dugotrajnim filmom, kako bismo obezbedili da formula koja se može izgraditi glatko klizi po sloju za slojem. Vaše trepavice ostaju uvijene i produžene, i volumena koliko želite. Međutim, u ovoj formuli postoji više nego što se na prvi pogled čini: ona neguje i neguje trepavice prirodnim sastojcima prirodnog porekla kao što je meki pčelinji vosak, dok hidratantni organski ši puter pomaže u zaštiti od iritacije. Naša čista, protivupalna formula je bez mirisa i napravljena je bez talka ili D5 isparljivih silikona, tako da je zaista prelepa, spolja i iznutra.

To je maskara koja daje volumen, ali koliko ćete pojačati zavisi od vas. Zato se naša formula otporna na mrlje lako gradi i ostaje glatka potez za potezom. Za svež, prirodan izgled, volimo jedan sjajni sloj, dok drugi dodaje dalju definiciju. Kada želite punu, obimnu boju u svom njenom intenzitetu, nanesite onoliko koliko smete.

OMILJENA
Miljenik La Perla Beautiy tima

Reciklabilna
100% se može reciklirati i napravljeno od recikliranih materijala

Slični proizvodi