Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Maskara za volumen | Tamno ljubičasta

48.81 
5060784160746

Volimo nagoveštaj ljubičice da definiše oči suptilnom toplinom – ili nekoliko slojeva za intenzivnu mističnost.

Sa sjajem koji se pojačava kad god uhvati svetlost, tamnoljubičasta je nijansa za skrivanje očiju misterijom. Naša formula koja se može izgraditi je dubokog tona, sa samo nagoveštajem meke, zagonetne boje koja se pojačava sa svakim premazom. Kada se samo jedan potez doda samo donjim trepavicama, tamnoljubičasta je ultra-zavaravajuća i neuhvatljiva, ali sa dodatnim volumenskim slojevima i odgovarajućom postavom, peva sa smelošću blokiranom bojom.

Bez obzira da li želite suptilnost ili upečatljivost, vaše trepavice će zračiti privlačnom toplinom. Bez obzira na to koliko slojeva odaberete, mi smo kreirali našu inovativnu formulu da bez napora klizi preko trepavica, za glatko nanošenje sa svakim slojem. Uravnotežena mešavina prirodnih voskova obavija svaku trepavicu laganim, udobnim filmom koji daje volumen, produžava i traje ceo dan, a naša specijalna zakrivljena četkica oblikuje i uvija trepavice prema gore i ka spolja za efekat otvaranja očiju. U međuvremenu, delikatno neguje vaše trepavice sa hidratantnom ishranom organskog ši putera. Naša čista formula protiv iritacije je oftalmološki testirana i ne sadrži talk i D5 isparljive silikone. Predstavljena u elegantnoj tubi od ružičastog zlata sa prozirnim staklenim dnom, kako bi se lako identifikovala boja koju drži, naša maskara je dizajnirana da unese zadovoljstvo svaki put kada je koristite.
Prelepa kapa je obojena u misteriozno ponoćno plavo, najtamnije plavo pre crne. Nadamo se da će postati najpouzdaniji prijatelj u vašoj torbi za šminku – onaj za kojim posežete svaki dan. Za istinski održiv i luksuzan život, pobrinuli smo se da se ambalaža u potpunosti može reciklirati.

Naša maskara za volumen ima laganu teksturu, za udobnu boju otpornu na mrlje koja izgleda jednako dobro kao što izgleda. Formulisali smo ga sa specijalnim agensima za geliranje koji oblažu trepavice dugotrajnim filmom, kako bismo obezbedili da formula koja se može izgraditi glatko klizi po sloju za slojem. Vaše trepavice ostaju uvijene i produžene, i volumena koliko želite. Međutim, u ovoj formuli postoji više nego što se na prvi pogled čini: ona neguje i neguje trepavice prirodnim sastojcima prirodnog porekla kao što je meki pčelinji vosak, dok hidratantni organski ši puter pomaže u zaštiti od iritacije. Naša čista, protivupalna formula je bez mirisa i napravljena je bez talka ili D5 isparljivih silikona, tako da je zaista prelepa, spolja i iznutra.

To je maskara koja daje volumen, ali koliko ćete pojačati zavisi od vas. Zato se naša formula otporna na mrlje lako gradi i ostaje glatka potez za potezom. Za svež, prirodan izgled, volimo jedan sjajni sloj, dok drugi dodaje dalju definiciju. Kada želite punu, obimnu boju u svom njenom intenzitetu, nanesite onoliko koliko smete.

Reciklirano
100% se može reciklirati i napravljeno od recikliranih materijala

Slični proizvodi