Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

Maskara za volumen | Svetlo plava

5,760.00 RSD
5060784160739
+
  • Pinterest

Vreme je da oslobodite svoju avanturističku stranu sa slojevima naše svetloplave maskare.

Kada osetite želju da date izjavu, naša maskara za volumen u svetlo plavoj boji voli da se igra. Naša formula koja se može izgraditi je savršena za eksperimentisanje sa svetlijim bojama: možete umočiti nožni prst u plavetnilo mora jednim suptilnim potezom, dodati nagoveštaj boje nanošenjem samo na vrhove trepavica ili zaista zaroniti dodavanjem sloja po sloju upečatljive boje i volumena.

Međutim, u nijansi je više od zabave i smelosti - ova plava osvetljava beonjače vaših očiju za izgled koji je takođe svež i budan. Dodali smo ga u naš repertoar lepote kao kreativnu alternativu senkama i volimo što u trenu stvara bujno oko. Bez obzira na to koliko slojeva odaberete, mi smo kreirali našu inovativnu formulu da bez napora klizi preko trepavica za glatko nanošenje sa svakim slojem. Uravnotežena mešavina prirodnih voskova obavija svaku trepavicu laganim, udobnim filmom koji daje volumen, produžava i traje ceo dan, dok naša posebna zakrivljena četkica oblikuje i uvija trepavice nagore i napolje za efekat otvaranja očiju. U međuvremenu, delikatno neguje vaše trepavice hidratantnom ishranom organskog ši putera.
Naša čista formula protiv iritacije je oftalmološki testirana i ne sadrži talk i D5 isparljive silikone. Predstavljena u elegantnoj tubi od ružičastog zlata sa prozirnim staklenim dnom kako bi se lako identifikovala boja koju drži, naša maskara je dizajnirana da donese zadovoljstvo svaki put kada je koristite. Prelepa kapa je obojena misterioznom ponoćno plavom bojom, najtamnije plavom pre crnom. Nadamo se da će postati prijatelj od najvećeg poverenja u vašoj torbi za šminku – onaj za kojim posežete svaki dan. Za istinski održiv i luksuzan život, pobrinuli smo se da se ambalaža u potpunosti može reciklirati.

Naša maskara za volumen ima laganu teksturu, za udobnu boju otpornu na mrlje koja izgleda jednako dobro kao što izgleda. Formulisali smo je sa specijalnim agensima za želiranje koji oblažu trepavice dugotrajnim filmom, kako bi se obezbedilo da formula koja se može izgraditi glatko klizi sloj za slojem. Vaše trepavice ostaju uvijene i produžene, sa onoliko volumena koliko želite. Međutim, ova formula ima više nego što se na prvi pogled čini: neguje i neguje trepavice prirodnim sastojcima poput mekog pčelinjeg voska, dok hidratantni organski ši puter pomaže u zaštiti od iritacije. Naša čista, protivupalna formula je bez mirisa i napravljena je bez talka ili D5 isparljivih silikona, tako da je zaista prelepa, spolja i iznutra.

To je maskara za volumen, ali na vama je koliko ćete imati volumena. Zato se naša formula otporna na mrlje lako gradi i ostaje glatka potez za potezom. Za svež, prirodan izgled, volimo jedan sjajni sloj dok drugi dodaje dalju definiciju. Kada želite punu, obimnu boju u svom njenom intenzitetu, nanesite koliko god možete.

Omiljena
Miljenik La Perla Beauty tima

Reciklabilna
100% se može reciklirati i napravljeno od recikliranih materijala

Slični proizvodi