Obaveštenje Kolačići se koriste na ovoj web stranici kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite, pretpostavljamo da se slažete da primate kolačiće sa ove web lokacije. OK

MEZOTERAPIJA

Vreme trajanja 60 min

15,000.00 RSD
10 stavka
+
  • Pinterest

MICRO-PUNCTURE LAB - MEZOTERAPIJA
Mikropunktura u kozmetici je nova dimenzija nege kože koju nudi Biologique Recherche, kojom se sa velikom preciznošću pospešuju rezultati ostalih tehnika, tretmana i kućne nege.
Metoda Micro-PunctureLab bazira se na sposobnosti epiderma da se sam regeneriše kada je stimulisan.
Zapravo, mikroperforacije iglom koje prouzrokuju neznatna oštećenja epiderma pomažu da se aktivira faza regeneracije koja sledi posle zapaljenske faze. Procesom regeneracije se pospešuje stvaranje vlakana i poboljšava kvalitet epiderma, kao i dermalnog i epidermalnog međućelijskog “cementa”.

Kada dođe do mikroperforacija, neutrofili (vrsta belih krvnih znaca) oslobađaju faktore rasta koji stimulišu aktivnost fibroplasta; tako stimulisani fibroplasti stvaraju kolagen, elastin i glukozaminoglikane (i hijaluronsku kiselinu), na taj način ojačavajući epidermalno tkivo.

Rezultat: koža izgleda finije, sitne bore su izglađene, a vidljiva oštećenja na koži (poput ožiljaka od akni i drugih nepravilnosti) su ublažena.

COCKTAIL D'ACTIFS REGENERANTS je serum namenjen za tretman Micro-Puncture Lab aparatom; efekat mezoterapije.

Serum izuzetno bogat aktivnim sastojcima (čak 58), razvijen korišćenjem vrhunske biotehnologije i vitamina, za rezultat dubokog i multi-dejstva (6 efekata), čak i na većini devitalizovanih koža.
Paket sadrži 10 bočica za ukupno 20 aplikacija.
Hladiti nakon otvaranja; držati u frižideru.

EFEKTI:

  • Smanjuje i sprečava pojavu sitnih linija i bora aktiviranjem ćelijske regeneracije.
  • Doprinosi zaštiti kože od štetnih uticaja slobodnih radikala zahvaljujući svom antioksidacijskom delovanju.
  • Pojačava zaštitne funkcije kože.
  • Poboljšava hidrataciju i tonus epiderma.
  • Poboljšava teksturu kože.
  • Čini kožu glađom.